İnternet & Teknoloji Samsung S6 lite tabletimin ekranı kırıldı. Teknosaya gittim 4000 veya daha fazla para tutabilir dediler. Daha ucuza nasıl yapılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lütfen yardımcı olur musunuz? Güncellemeler+1 yıl Güvendiğim bi telefoncu 1500 lira dedi ama garantisi gidecek. Teknosa 4000 4500 civarında fiyat verdi hangisi daha mantıklı sizce Samsung S6 lite tabletimin ekranı kırıldı. Teknosaya gittim 4000 veya daha fazla para tutabilir dediler. Daha ucuza nasıl yapılır? Cevapla Samsung Soruları Nasıl Yapılır Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tuna5261 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Değiştiren yerler var telefonculara sor tablette değiştiriyorlar İstanbul'da isen gsm iletisimi arayabilirsin il dışından kargoda kabul ediyorlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Teknosa da niye bu kadar pahalı peki Yorumla Tuna5261 +1 yıl Isimden dolayı Yorumla Soran +1 yıl Sabah verdim yola çıkmıştır beni arayacaklarmış zaten eğer çok pahalıysa geri göndermelerini isterim. Yorumla Tuna5261 +1 yıl Anladım dediğim yere de sor derim Yorumla
ManisaDelisi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl arkadaşlarının tanıdığı telefoncu varsa onlara ver daha uyguna yaparlar ama güvenilir olması şart 0 0 Yorumla
enesgltknn Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Mahalle telefoncularına sor inan çok daha ucuz yerler bulursun heryere sor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cep telefonu tamircisine götür 2500 3000 civarı tutar ucuza ne kaldı ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ekran yapılacağı için güvenilir olması gerekmez mi? Yani teknosa daha iyi olmaz mı sizce? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teknosa da sonuçta aynı yerden alıyo malzemeyi çok güvenme marka yer diye fiyat yüksek Yorumla Soran +1 yıl Güvendiğim bi telefoncu 1500 lira dedi. Ama başka yerde yapıyorum diye garanti iptal olacak hangisi daha mantıkli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla bi daha kır yine yaptır 4000 etmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Değiştiren yerler var telefonculara sor tablette değiştiriyorlar İstanbul'da isen gsm iletisimi arayabilirsin il dışından kargoda kabul ediyorlar
Teknosa da niye bu kadar pahalı peki
Isimden dolayı
Sabah verdim yola çıkmıştır beni arayacaklarmış zaten eğer çok pahalıysa geri göndermelerini isterim.
Anladım dediğim yere de sor derim
arkadaşlarının tanıdığı telefoncu varsa onlara ver daha uyguna yaparlar ama güvenilir olması şart
Mahalle telefoncularına sor inan çok daha ucuz yerler bulursun heryere sor
Cep telefonu tamircisine götür 2500 3000 civarı tutar ucuza ne kaldı ki
Ekran yapılacağı için güvenilir olması gerekmez mi? Yani teknosa daha iyi olmaz mı sizce?
Teknosa da sonuçta aynı yerden alıyo malzemeyi çok güvenme marka yer diye fiyat yüksek
Güvendiğim bi telefoncu 1500 lira dedi. Ama başka yerde yapıyorum diye garanti iptal olacak hangisi daha mantıkli
Valla bi daha kır yine yaptır 4000 etmiyor