İnternet & Teknoloji Dolandırıcının kendiyle çelişmesi mümkün mü? Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Mesaja bile girmeyip üstten silmeyi tercih etmiştim taaa ki yenisini görene kadar 😂Jdmdksmkd Dolandırıcının kendiyle çelişmesi mümkün mü? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Vicdan yaptılarsa demek sdfsdf 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Geçenler bir arkadaş 45 bin dolandırıldı bu şekilde. Ben direkt siliyorum. 1 4 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Oha nasıl? Yorumla fesfs +1 yıl Bunu kandırmışlar telefon kazandın diye, bilgilerini almışlar kartını duduklemisler sjsjs Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Püğ jdmdksmk Yorumla fesfs +1 yıl Aynen 😂 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mümkün mümkün bu gözler neler gördü bir bilsen 1 1 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Bi bilsem :)) Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Site demekki dolandırıcılarin eline geçti sonra kurtardilar 1 1 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Olabilirrr Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 977 cevap paylaştı. Bir ara ele geçirmiştir, sonra hesabı gerçek sahibi almıştır, mesajı atanlar aynı hesaptan ama farklı kişilerdir yani. 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Herkes kendiyle çelişiyor valla dolandırıcılar da insan olur öyle arada😂😂 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Böyle güven kazanıyorlar işte sjsjs. 1 1 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Hahshahsha Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. yanlışlıkla atmıştır herhalde sdjdjsj 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Ne desem bilemedim 0 2 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Neden Yorumla avcikaan +1 yıl Burası Türkiye her şey beklenir yorum yapasım gelmedi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vicdan yaptılarsa demek sdfsdf
Geçenler bir arkadaş 45 bin dolandırıldı bu şekilde. Ben direkt siliyorum.
Oha nasıl?
Bunu kandırmışlar telefon kazandın diye, bilgilerini almışlar kartını duduklemisler sjsjs
Püğ jdmdksmk
Aynen 😂
Mümkün mümkün bu gözler neler gördü bir bilsen
Bi bilsem :))
Site demekki dolandırıcılarin eline geçti sonra kurtardilar
Olabilirrr
Bir ara ele geçirmiştir, sonra hesabı gerçek sahibi almıştır, mesajı atanlar aynı hesaptan ama farklı kişilerdir yani.
Herkes kendiyle çelişiyor valla dolandırıcılar da insan olur öyle arada😂😂
Böyle güven kazanıyorlar işte sjsjs.
Hahshahsha
yanlışlıkla atmıştır herhalde sdjdjsj
Ne desem bilemedim
Neden
Burası Türkiye her şey beklenir yorum yapasım gelmedi
Tabi