İnternet & Teknoloji Type 800 şok veren elektro şok bayıltır mı? Konuşmaaw Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Type 800, 2280kw 220v elejtrik veriyomuş bayıltır mı?5000k diyo bi de Güncellemeler+1 yıl Ya bi biken yok mu aw Type 800 şok veren elektro şok bayıltır mı? Cevapla Şok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Öylesinebiriyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Hep boş boş şeylerle uğraşıyorsun kız sende 0 6 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Kes ae Yorumla Öylesinebiriyyy +1 yıl Hala boş yapıyorsun kız Yorumla Konuşmaaw +1 yıl 30 yaşında iş güç karın çocuklarınla uğraşacağına boş yapan biriyle uğraşıyosan sen daha boşsun 🤠 Yorumla Öylesinebiriyyy +1 yıl Boş bulduğum zamanlarda buradayım kız. Benim boşum senin dolundan daha doludur emin ol kız 😂 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Aynen, senin yazdığın yoruma benim 11 gün sonra senin ise bırak 1 günü, 12 saat dolmadan cevap vermenden belli hangimizin daha boş olduğu 🤠 Yorumla Öylesinebiriyyy +1 yıl Kızım saygısızlığınla övünüyorsun buyüğünü 11 gün bekletmek nedir😅 ah ah gençlik nereye gidiyor eyy KS ahalisi 😂 Yorumla
TikyBoysS Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Bayıltmaz cançekistirir 0 2 Yorumla TikyBoysS +1 yıl Kimi bayıltcn kız Yorumla TikyBoysS +1 yıl Sen maraşlımısın Yorumla
umutsuzlugahaykiris Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl googlea sor 0 1 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Yazmıyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hep boş boş şeylerle uğraşıyorsun kız sende
Kes ae
Hala boş yapıyorsun kız
30 yaşında iş güç karın çocuklarınla uğraşacağına boş yapan biriyle uğraşıyosan sen daha boşsun 🤠
Boş bulduğum zamanlarda buradayım kız. Benim boşum senin dolundan daha doludur emin ol kız 😂
Aynen, senin yazdığın yoruma benim 11 gün sonra senin ise bırak 1 günü, 12 saat dolmadan cevap vermenden belli hangimizin daha boş olduğu 🤠
Kızım saygısızlığınla övünüyorsun buyüğünü 11 gün bekletmek nedir😅 ah ah gençlik nereye gidiyor eyy KS ahalisi 😂
Bayıltmaz cançekistirir
Kimi bayıltcn kız
Sen maraşlımısın
googlea sor
Yazmıyo