İnternet & Teknoloji Telefonunuz kablosuz ters şarj özelliği destekliyor mu? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Destekleyenler en son ne zaman bu özelliği kullandınız ve ne şarj ettiniz telefonunuz dan kablosuz olarak Telefonunuz kablosuz ters şarj özelliği destekliyor mu? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 918 cevap paylaştı. akıllı saati ve arkinin teli şarj ettim benim telden 1 7 Yorumla Cod2009 +1 yıl Senin telefon ne benim Samsung Galaxy S10 Akıllı saatimi şarj etmiştim Galaxy Watch 4 Classic 46 mm Yorumla s Taciiiii +1 yıl benimki de S10+ saat Gear S3 frontier 46mm Yorumla Cod2009 +1 yıl S10 serisi muhteşem bir seri idi tasarım olarak cihazın kendisi Samsung bu model de kırpma yapmadı S10E dışında Örneğin S10 ve S10+ plus ekran çözünürlüğü aynı arka kamera da aynı benimki Düz S10 6.1 inch olan Şarjı nasıl gidiyor peki ne zaman aldın Yorumla Cod2009 +1 yıl S10+ plus i Yorumla s Taciiiii +1 yıl 2,5 yıl oldu alalı şarjı kötü gitmeye başlamıştı yeni batarya alıp değiştirdim Yorumla Cod2009 +1 yıl Nerde değiştirdin yeni batarya nasıl performans iyi mi şu an yeni batarya orijinal mi Yorumla s Taciiiii +1 yıl internetten aldım evde kendim değiştirdim performansı fena değil eskisinden daha iyi oldu batarya yeni ama markası deji Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
akıllı saati ve arkinin teli şarj ettim benim telden
Senin telefon ne benim Samsung Galaxy S10 Akıllı saatimi şarj etmiştim Galaxy Watch 4 Classic 46 mm
benimki de S10+ saat Gear S3 frontier 46mm
S10 serisi muhteşem bir seri idi tasarım olarak cihazın kendisi Samsung bu model de kırpma yapmadı S10E dışında Örneğin S10 ve S10+ plus ekran çözünürlüğü aynı arka kamera da aynı benimki Düz S10 6.1 inch olan Şarjı nasıl gidiyor peki ne zaman aldın
S10+ plus i
2,5 yıl oldu alalı şarjı kötü gitmeye başlamıştı yeni batarya alıp değiştirdim
Nerde değiştirdin yeni batarya nasıl performans iyi mi şu an yeni batarya orijinal mi
internetten aldım evde kendim değiştirdim performansı fena değil eskisinden daha iyi oldu batarya yeni ama markası deji
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!