Onlyfans Türkiyede yasakli olsa bile diger ulkelerde bir sosyal medya seklinde kullanilmakta. Siz bu durum hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Onlyfans hesabi olan var mi
Onlyfans Türkiyede yasakli olsa bile diger ulkelerde bir sosyal medya seklinde kullanilmakta. Siz bu durum hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Onlyfans hesabi olan var mi
Ucuz ve kokuyolar hepsinin prenses olduğuna bakmayın gidin yanına 2 dk bile durmazsınız özellikle çift içeriği yapanlar para atanların da kedine saygısı yok git yemek ye ne bileyim ihtiyacın gerçekten varsa ara telefonla gelsin 8 k a akşam 9 dan sabah 3 4 e kadar sırf iki fotoya para atacak kadar düşmeyin kullanan kadar atanın da beyinsiz olduğunu düşünüyorum çünkü kimse silah zoruyla at at demiyor bu tip siteler olmasa hepsi aç bu arada destekçi demek ev kira fatura yeme içme demektir bunlar olmasa hepsi evsiz kalır yemekte yiyemez
Cevap
1Cevap
Bir şey düşünmüyorum ama only fans a fotoğraf satın alan erkeklerde beyin yok ona ödeyecekleri paraya esc ye gidebilirler ben böyle yapıyorum
onlyfans gibi uygulamalar sadece bedenine güvenen ve aklınî kullanmayanlar içindir. o tür saçma şeylere elimi bile sürmem aptallik
Bence Şu an gereksiz bir cıkış yapiyorsun. Emin ol. orada ki bir cok kisi aklini cogu kisiden daha iyi kullaniyor
isminden de belli bir halt olmadiğın
seni zamanında çok aşağılamışlar galiba. Bu ne böyle her tarafa öfke kusuyorsun. Senin bu aşağılık kompleksi ile daha çok yalnız kalırsın
ben yalnız değilim merak etme , sizin gibi bedenimizi kullanmiyoruz biz
Tartismaya bile degecek birisi degilsin bence konuyu uzatmayalim. Bu arada ben bedenimi kullanmiyorum senin gibi kendini akilli sananlari kullaniyorum :)
Bir şey düşünmüyorum, bana ne
Sakin ol penguen neden sinir oldun
Sinirlenmedim ki genel düşüncem, gayet sakin yazdım :d
yavru penguen bir an çoştu sandım :)
Bana öz elden yaz aramisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?