İnternet & Teknoloji Emoji efektleriyle fotoğraf çekilir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Cocukça bulanlar var bence tatlıı😈🙃 Güncellemeler+1 yıl Sadece şu 😈 emojiyle cekiniyom zatendee Güncellemeler+1 yıl Baslik. klavye hatasi olmus efekt olcakti biride yanlis yazdin demiyo. d Emoji efektleriyle fotoğraf çekilir misiniz? Cevapla Emoji Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. ne gereği var çekilmezdim 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece😈şunla cekiyom her emojiyle degil Yorumla u tenedos +1 yıl o zaman olur bak sadece oysa :D Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Normal foto çekinmeyi bile sevmezken böylesini hayatta çekmem 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Fotojenik değilim Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl ben doğru düzgün foto çekmem story atmam :D bi o eksikti :D 1 0 Yorumla
MassacreTerrible Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Emocu değilim ama keyfime göre çekmeyi severim 1 0 Yorumla
Teardrops Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Fotoğraftaki sen misin çok tatlısıın. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙏 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben sevmem pek ama foton guzeel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤍🙏 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 854 cevap paylaştı. Sen bizim yerimize de çekiliyorsun zaten 🤓 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 383 cevap paylaştı. Bazen yeğenimle çekiyoruz 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Çekinmem ama bu daha çok kızlarda güzel oluyor. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Eşe dosta ne cevap verecem 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 614 cevap paylaştı. pek erklerin yapacağı şeyler değil 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 635 cevap paylaştı. Hayır doğal çekiniyorum genelde. 1 0 Yorumla
nevflll Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl No genel olarak fotoğrafta çekinmiyorum zaten 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Garip saçma geliyor sadelik iyidir 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hic 😏 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙄🙄 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Ergence 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben seviyorum Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ergence 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sensin ergen shsh Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Nedense böyle şeyler bana itici geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok güzelsin soruda gördüm kasiyerlik mi yapıyon 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kasiyerik zormu Yorumla Soran +1 yıl Yok degil Yorumla
ali5757566 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Boyun kac fotoda uzun duruyor 1 2 Yorumla ali5757566 +1 yıl Boy kac Yorumla ali5757566 +1 yıl Bide busey sorsam kız erkeği beğendigini nasıl belli eder Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 491 cevap paylaştı. Çekinmem 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşkuma atıyorum 1 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı. Evet canım 1 0 Yorumla
Delikanlı126 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Cok tatli 1 1 Yorumla Delikanlı126 +1 yıl Nikah masasina oturmak isterdim ama kismet degil dhdhd Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 764 cevap paylaştı. foto çekinmem 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 957 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cringe 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
ne gereği var çekilmezdim
Sadece😈şunla cekiyom her emojiyle degil
o zaman olur bak sadece oysa :D
Normal foto çekinmeyi bile sevmezken böylesini hayatta çekmem
Niye
Fotojenik değilim
ben doğru düzgün foto çekmem story atmam :D bi o eksikti :D
Emocu değilim ama keyfime göre çekmeyi severim
Fotoğraftaki sen misin çok tatlısıın.
🙏
Ben sevmem pek ama foton guzeel
🤍🙏
Sen bizim yerimize de çekiliyorsun zaten 🤓
🤣
Bazen yeğenimle çekiyoruz
Çekinmem ama bu daha çok kızlarda güzel oluyor.
Eşe dosta ne cevap verecem
Hayır ergen hareketler bunlar
pek erklerin yapacağı şeyler değil
Hayır doğal çekiniyorum genelde.
Çok itici geliyor bana
No genel olarak fotoğrafta çekinmiyorum zaten
Garip saçma geliyor sadelik iyidir
Hic 😏
🙄🙄
Ergence
Ben seviyorum
Ergence