- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekleri bilmem de bazen idollere hayranlık için böyle cümleler kuruluyor. Erkeğin sevgilisi varsa yanlış anlıyor.
Buna şöyle de örnek verebiliriz fan grupları kızları erkek ünlülere örneğin bts paylaşımı altında atlarım yerim öperim bazen daha abartı şeyler yazıyorlar. Siz nasıl Kızsınız öyle şeyler denir mi desen.
Tabiki gerçekten yanımıza gelse öyle şeyler yapacak değiliz kendi aramızda hayranlık belirtileri gibi diyorlar.03 Yorumla
Soran+1 yılKanka, bu kız gerçek bir kız. onun üniversiteden arkadasiymis. Ünlü falan değil 80 takipçisi var. Ayrıca bana sevgilisi var, bacım sayılır dedi..
Şimdi de böyle yazmış..- +1 yıl
Yani idol alınacak yanı yoksa kafası güzel veya sanalda karakteri farklı demekki bazıları sanalda oraya göre hareket eder karakterini böler
Soran+1 yılOnun karakteri yokki şekil değiştirsin..
En İyi Cevaplar
İnternet & Teknoloji konusunda 395 cevap paylaştı. Resmi zaten sapiga benziyor adam ben buyum demiş aslında.
14 Yorumla
Soran+1 yılAşığın gözü kör, kulağı sağır:)
Soran+1 yılYaaa Ahahahhs
+1 yılBaşta gerçek yüzünü gördüğün için mutlu olmalısın. Ailen bir şey demez, en fazla biz demiştik der ama bu da kulağına küpe olsun. Her erkek için aileni karşına alma. Eğer bu duruma geleceksen bile sana gerçekten değer verip, senin gibi arkanda durabilecek biri için olsun. Böyle boş beleş biri için değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim her şey gönlünce olsun
+1 yılilk kez buluşacaktık kısmına takıldım daha çok
bir de ailemin gözü tutmadı, ailemi akrşıma aldım falan.
kaç paralık adam ki rüştünü ispat etti de aileni karşına alıyorsun
neyse... allah kurtarmış
05 Yorumla
Soran+1 yılYa bundan önce sıkıntı çıktı buluşamadık, eğer o mesajı görmeseydim buluşacaktık. Ama beni aldattığını bilmiyor olacaktım.. Ailemi karıştırmam yanlış biliyorum. Ama bana ders oldu.. Aşktan gözü kör oluyor insanın
- +1 yıl
ailemi karşıma aldım demişsin neyse ya... ne aşkı aahahahahahha abartmayın insanları gözünüzde daha tanımadan etmeden
Soran+1 yılHaklısınız.. Ama her insan hata yapar. Yaptık bir hata. Nasıl düzeltebilirim çevreme karşı imajımı?
- +1 yıl
ben bi hata yaptım taımadan birine değer verdim adam sandım sizi de üzdüm tekrarlanmayacak dersin, bi daha da saçma sapan tiplere görmeden aşk meşk moduna girmezsin olur biter
Soran+1 yılTeşekkür ederim.. 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılKanka zaten bir günaydın bile yazamayan erkekten her zaman korkacaksın gerçekten bahaneleri bitmez birde üstüne başka kızlara yazarken yakalamışsın daha anlayış gösterilecek bir yeri kalmamış ulan kıyamayız aman çok yoğun aman çalışıyor bilmem ne s@lak s@lak işten gelmesini bekleriz onlar her haltı yer nefret ediyorum bu tip erkeklerden iyi ki karşıma çıkmadı yani sonra bana kızıyorlar arkadaşlarım niye her erkeği reddetiyorsun diye sonuç ortada 😂 tipe gelecek olursakta çirkin ve ya yakışıklı diyemem sonuçta sen beğenmişssin Allah'ın yarattığı bize düşmez karakter olsun o önemli derdim hep o da yokmuş o yüzden cidden Allah kurtarmış umarım bundan sonra seçimlerin daha dikkatli olur💗 herkesi kolay kolay beğenme gerekirse sana eğolu desinler kendini beğenmiş desinler ama emin ol böyle olunca mutlu olan sen oluyorsun yoksa fedakarlık yaparsan çabuk gönlünü veren bir tip olursan çok üzürler...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkiz sen deli misin. bu adam icin bir damla göz yasina degmez. kalk kalk kalkkkkkkkkk bir ruj rimel sürmen yeter. ona mi kaldin sen? ailenin demek ki bir gördügü varmis ki begenmemis serefszi. simdiden böyle yapn ilerde ne b*klar yemez kiiii. iyi ki defolup gitmis. mesaj falan bekleme sundan vallahi gelir döverim seni😂 hadi gül eglen😘
23 Yorumla
Soran+1 yılValla mesajın ile sevindim he :) Allah ta seni mutlu etsin bebeğimmm 🙂⚡💗
Cevap sahibi+1 yılamin bebikimmm ❤️ sakin ha üzülme. o karmasini yasiyicak 🤣 hadi Şu an tüm kapilar sana acik. str et onu. öptmmm
+1 yıloff ksskwllwwps kızlar şu ezo erkekleri şımartıyosunuz ondan sonra böyle tepenize çıkıyor. yahu adam bu sıfatsızlıkla sevgili bulmuş şımarmış ve daha fazlasını istiyor üstelik belli ki sen ona aşık olduğun için onu çok fazla ilgiye maruz bırakıp sıkmışsın hemen
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltam olarak su ses geldı aklıma askım cok yakısıklılar hakedıyorsun hıc konusma yazma cıddı dıyorum sıfır goz hıtabı sıfır adamlık olmaz bundan
https://www.youtube.com/embed/jDqmr1HYgiM20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 395 cevap paylaştı. Kız şu habeş 🐒u için değmez bileeeee. Allah gözünü erkenden açmış şükret. Ayağına sık derdim ama buna boşa gider yaptığın 😄Yani bir anlık gafletti benide kandırdı de geç , her insan hata yapabilir kusursuz değil.
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 635 cevap paylaştı.
s +1 yılAilen sana değer veriyorsa böyle bi adamla beraber olmanı istemeyecektir zaten. Ben senin hakkında kötü düşündüklerini sanmıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılAffettiler 🥳
- +1 yıl
Sevindim💖
+1 yılAmaaann üzüldüğün şeye bak 🥲 başından def ettiğine dua et yaşı kaç olmus tek gayesi kız eklemek olan bi erkekten ne hayır gelecek de sen bunun için üzüldün bos veeeerrr. Aileler de biliyo he hiç şaşmaz 😀
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılNormalde kolay kolay kimseye bunu demem ama bas tekmeyi. Ayan beyan aldatması gerekmiyor yaptığına bak. Sabah yoğun olsa bile günaydın yazmaması zaten problem bir de üstüne başka kızlara yazıyor. Hayır utanmadan da kendi hesabından yazmış bir de.
21 Yorumla- +1 yıl
Bir de sana tavsiyem, buluşmadan kimseyle sevgili olma. Görüşmeden ilişki olmaz ancak kendini kandırmak olur. Aileni falan karşına almışsın bir de
+1 yılAy değer mi şunun için sence kim haklı soruyo musun bi de bunu profildeki oysa da tipe bak şaka gibi
15 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef kendisi..
- +1 yıl
Of boş ver şunu askim buna mı kaldın ya
- +1 yıl
Senin suçun yok ki onun karaktersizliği bilemezdin sonuçta kendini suçlamaa hepimizin başına gelebilecek bi şey
- +1 yıl
Benimde gelmişti hatta
Soran+1 yılHaklısın, teşekkür ederim ✨🙂💗
+1 yılAhahah.. Sevgilin yaşlanınca internetten kızlara dil emojisi atan sapıklara dönecek, profildeki fotoğrafından belli.
40 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBu adam için mi ağladın 😒tipide yok🙄özür dilerim ama oyle😒cıvık bide 🙄 senin saçının teline kurban olsun iyi olmuş boş ver Rabbin seni daha iyisine saklıyor sabret
20 Yorumla Yol ver gitsin böyle insanlarla uğraşarak zaman kaybedilmez. S, ktr git o kadına evlenme teklifi et diyip ayrılırsın. Allah belanızı versin böyle insanların
20 YorumlaAdam bir kere at hırsızına benziyor böyle insanlar için aileni karşına alma anlaşamadık de dünyanın sonu değil. Verilmiş sadakan varmış muhtemelen adam özür dilese etse sen kesin ikna olır devam edersin böyle bir at hırsızıyla Allah'tan adamın kendisi vazgeçmiş.
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılYakinlaştirip baktim kalbi yüzüne yansimiş sevgilinin iğrenç tipleri nerden buluyorsunuz anlamiş değilim
40 Yorumla Aşkım bebeğim nolur kendine bunu yapma lütfen sana hiç ama hiç değer vermiyor senin adına üzüldüm sen daha daha ilerine layıksın birşeye de benzediği yok lütfen ayrıl kendine bu haksızlıgi yapma umarım çok daha iyi insanlarla karşılaşırsın ❤️
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, teşekkür ederim, biraz daha rahatlamış hissediyorum :) 💗🥳💐
+1 yılSevgili profildeki adamsa sal gitsin çirkinliği şaka mı ya 😅
60 Yorumla
+1 yılÖnce bir göz dokdoruna görün. Sonra kalp doktoruna 2 side iyi durumda değil 😀😀😀 aşkın gözü kördür derler bak dogru
44 Yorumla
Soran+1 yılMüslim Gürses'in dediği gibi ağabey, aşığın gözü kör, kulağı sağır.. Doğruyu yanlışı onda. Duymalıı..
- +1 yıl
Cansever de durdurun dünyayı diyor. Herkesi dinlersek olmaz 😀
Soran+1 yılBiz kalbimizi dinledik yine olmadı beaa
- +1 yıl
Anlatmak istermisin
+1 yılBöyleleri kıymetli olur zaten. Bas tekmeyi gitsin tohumuna para mı verdin. Senin yerinde olsam her yerden engellemiştim bile.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblacım yanlış anlama da tipi de at hırsızıymış yani
23 Yorumla- +1 yıl
ÇJGSĞSŞĞSĞŞSĞASF
Soran+1 yılAynısını annem dedi de inanmadım.. Asktan gözümüz kör olmuş ne yapalım?
- +1 yıl
Gerçekten aşk insanın gözünü çok kötü kör ediyor
+1 yılSeni manipüle etmeye çalışıyor, devam etme ilişkiye üzülürsün başkalarına şans ver, devam eder üzülürsen bütün erkekleri aynı kefeye koyacaksın
20 Yorumla
+1 yılBunun gözü dışarıda. Evlenmemişsin. Kurtardın kendini. Ailene de siz haklıydınız dersin.
Bu arada böyle yaptığını kabul etmeyen erkek çok.20 Yorumla
+1 yılAy şu resimdeki adam mı.. sana bunları yaşatan.. bin tane gönlün olsa verme su tiplere ya..
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılAllah aşkına bu tipiyle buna bu kadar değer vermiş olmana inanamıyorum sevgili hemcinsim 😃
30 Yorumla
+1 yılAdam bildiğin ucuz yani. Ne açıklaması yapacaksın millete olmadı yamuk çıktı ayrıldım diyeceksin bu kadar
10 YorumlaDaha dikkatli ol derim. 1 kişi yüzünden herkesi yargılama ama bundan sonra daha çok dikkat et. Geçmiş olsun
10 YorumlaYani adam ayrica yasli gibi duruyor, ve inaniyor muydun arkadasim kelimesine 😂klasik erkek yalani ya
10 Yorumla
+1 yılBu lavuk için mi ağladın cidden aşko affedersin de tipi de yok karakteri zaten yerlerde değmez be kızım
10 Yorumla
+1 yılDe ailene adam fos çıktı senin ne suçun var ki pislik s. lkherif yaaa
20 YorumlaNe uzatıyorsun hala adam seni Zaten sevmiyormuş bahane arıyormuş isabet olmuş.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğğğğğğkkk ne yani bu Hindu tipli karahindabağ için mi aileni karşına aldın kızım abazanın feri bu adam Abaza capkında degık direkt a mcı kadın görmemiş leşkolik
20 YorumlaAdamın tipe bak at hırsızı gibi bunun için üzülüyor musun ciddi
20 Yorumla
+1 yılYa Değer mi şuna bak daldan dala adam zaten laylaylom sen çok anlam yuklemissin
10 Yorumlahadi ordan et sen onu.. onunla tartışmak orta yolu bulma çabaları boş
10 YorumlaDürüst ol daha iyi bir imaj icat edilmedi. Böylece anlat ailene ve çevrene.
10 YorumlaKonuşursun, ailen onlar yanlış yaptım dersin düzelir yani kız çocukları melektir imajın bozulmaz, merak etme :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBeni affettiler zaten 🥳
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙂✨
Ay sıfata bak çirkin birde kız boş ver bunu daha iyilerine layıksın
10 YorumlaErkek seçimleriniz acayip yanlış, sonra tüm erkekler aynı diyorsunuz. Neyse ki ucuz kurtulmuşsunuz.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen hiçbir zaman tüm erkekler yanlış demem. Bu tamamen yanlış bir şey. Tüm erkekler cehenneme gidecek demekle aynı şey yani. Bende kurtulduguma şükür ediyorum zaten
+1 yılErkoların yediremediği gerçekler;
Kadın her zmana haklıdır.
Şüpheler her zman gerçektir.
Kadınlar her zaman güseldir. Ve çirkin erkeklere layık değildir.
Yanlış görmüyosam lütfen böyle bir adam için kendini heba etme.
Çünkü değmez.20 Yorumla
+1 yılBenden bir kahve söyle kendine, vur tekmeyi gitsin.
Bu eleman alenen seni kenarda tutuyor.
Kendini üzme, böyle salatalıklardan uzak dur40 YorumlaHer insan pancarı insan zanneder. Samimi bir pişmanlık konuşması herşeyi düzeltir. Şanslı birisin bence erkenden doğruları görebilmişin
20 Yorumla
+1 yılHakim beyin kararını bekliyoruz
00 YorumlaUğruna aileni karsina aldığın kişi bu değil dimi babasının tiktokundan yazmış yorumu değillll miiii
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle olsaaaa..
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilenizi karşınıza alıyorsunuz sonra ağlayın sen yine iyi yirtmissin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipine scayim kusura bakma da , boş ver bırak gitsin
10 YorumlaAdamın yorum yazarken kullandığı şu ‘🤣’ emoji bile cringe olduğunu gösteriyo
ne görsel ne kişilik olarak iyi
Hala kalp duygu cart curt zırvalıyosun sen de10 Yorumla
+1 yılŞebek maymununa benzeyen bir erkek için boşuna Kafa yoruyorsun canını sıkmaya deymez boşuna popon kaldırma sonra kendilerini fasülyeden nimet sanıyorlar eminim çok güzelsindir elini sallasan ellisi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem tipsiz hem karaktersiz bu gibiler için mi kendini üzüyorsun
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde ilk defa buluşuyorsun iyy bu kendimi hatırlattı
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn azından gercek yuzunu gormus oldun ailen yanılmamıs demekkii
10 Yorumla
+1 yılAt hırsızına benziyor, eylemleri de öyle: d
21 Yorumla
Soran+1 yılYaaa PAJWKWKEHEGSU
+1 yılAbla ya ülkede adam mı kalmadı Allah aşkına vur tekmeyi şerefsizin önde gideni imiş boş ver Allah daha iyilerini çıkarsın karşına.
20 Yorumla
+1 yılAileni dinle gelecekte pisman olmak istemiyorsan.
Ben annemi dinlemedim için geçmiste pismanim her dedigi dogru cikti.20 Yorumla
+1 yılKoy popon gitsin hala sevgilim diyorsun bu hıyardan sadece cacık olur başkada bir halt olmaz..
01 Yorumla- +1 yıl
G@TÜNE.
+1 yılşuna da üzülmezsin be kızım ahahaha çok şükür kurtuldun
00 Yorumla
+1 yılKalbin bu adam için mi söz dinlemiyor? Gevşek ya.
12 Yorumla
Soran+1 yılAşığın gözü kör kulağı sağırdı.. 🥲
- +1 yıl
Öğğk iqsuzun teki gibi duruyor çok vizyonsuz birisine benziyor baksana yazdıklarına, yani ne diyeyim allah kurtarmış.
Sana mesaj yazmaya üşenen başkasına destan yazar.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen onu düşünüp destan yazarken o bana "ok" yazıyordu. İşteyim meşgulüm derken tiktokta aktif oluyordu.. (Görmemem için beni Tiktok'tan engellemiş, içime kuşku düştü fake hesap açıp baktım.. Bakmaz olaydım.. Bana sabah günaydın yazamayan adam, kadına evlenelimmi yazmış..
Soran+1 yılBirtanesin 💗🥲
+1 yılBu da aldatmaya girer
12 Yorumla
Soran+1 yılYa birde inkar ediyor..
- +1 yıl
En azından erken haberin oldu nasıl bir yav şak olduğundan
+1 yılTipte yok ki neyine baktın ki bunun sana büyük tavsiye sakın g. tünü kaldırma bunun
20 Yorumla
+1 yılOkumama gerek yok sen haklısın aşkom🤗 asdfghj🤣🤣
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem tipsiz, hem karaktersiz. Nesini sevdin sen bunun be bacım🤦♀️
06 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim bee.. Kalp bu ota da konuyor boka da 🥲
Cevap sahibi+1 yılSahip ol kalbine. Kalbini koru.
Soran+1 yılKalbimi koruyacağım. Ama ailem ve çevreme karşı kötü bir imajım oldu. Bunu nasıl düzeltirim ki.
Cevap sahibi+1 yılDürüst olarak. Seni bu duruma getiren neyse özellikle ailenle paylaş. Üste çıkmaya çalışma hatanı kabul et varsa eksikleri onların da söyle. Açık iletişim kur ailenle.
Soran+1 yılDediğin gibi bir mesaj yazdım annemlere. Beni affettiklerini ve herkesin hata yapabileceğini söylediler! (Bir daha tekrarlanmaması şartı ile sonsuza kadar affedildim) Teşekkür ederimmmmmmm 🥹🥳
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Bu olay kulağına küpe olsun.
Bu soru ciddi mi.. Sence kim haklı? Kurtulmuşsun boş ver
10 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler