Satmak istiyorum ama fotoda olduğu gibi uyarı alıyorum. Parayı çekmem gerekiyor ama nasıl satış yapabileceğimi bilmiyorum. Bu uyarıyı vermesi satış yapamayacağım anlamına mı geliyor?

Satmak istiyorum ama fotoda olduğu gibi uyarı alıyorum. Parayı çekmem gerekiyor ama nasıl satış yapabileceğimi bilmiyorum. Bu uyarıyı vermesi satış yapamayacağım anlamına mı geliyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bunu önce binace tr hesabına yolla ordan satıp gönder
Nasıl yollayabilirim? Ayrıca orada satım icin limit yok mu?
transfer kısmına gelceksin o kısımda yolayacaksın hesabın yoksa binance tr aç pratk alt limit yok ya tl de hani
Transfer kısmına baktım ama binance tr hesabim çıkmıyor orada. Çapraz marjin, fonlama, izole marjin ve hesap seç kısmında ise bana ait bir hesap yok
Etkin değil olarak görünen başlıklar var üstüne tıkladıgımda da yönlendirme vs olmuyor
tr hesabı aç değilse tr gönderemez zaten globalde
Tr hesabim da var ama burada çıkmıyor
varsa çıkar
https://www.youtube.com/watch?v=pJJFFvIUJEc
Çekim yapabilmeniz için belli bir tutarın üzerinde olması gerekiyor
fon hesabına para transfer ederek yapabilir sin
Anlayamadım daha net açıklayabilir misin?
ben başka borsa kullanıyorum ama binancede de aynıdır. tüm kullandıgım borsalar bu şekildeydi.. Coini yani satacağın usdt yi fonlama hesabına transfer etmelisin. ancak öyle satabilirsin. birde orada ilanlar vs var. alt limitler var. ona dikkat etmen lazım. minimum limit 10usd ise senin 8 usd yetmez
Yanı burada kalacak, satamayacağım gibi görünüyor
parayı çekmek istiyorsan binance tr hesabına yollayıp çek
Satmadan yollanabiliyor mu? Ve nasıl yollayabilirim acaba?
sen binanceyi ilk defamı kullanıyorsun
Çok uzun zaman önce açtım ama bana karmaşık geldiği için hiç kullanamadım
tüm paranımı çekeceksin.. eğer çok önemli bir durumsa istersen binance hesabıma girip bakıp tarif edeyim sanaa
Evet çekmem gerekiyor ama gece gece ugrastirmak istemem özellikle uzun sürecekse kalsın sonra halletmeye çalışırım teşekkür ederim
binance tr den hesap aç. orada banka hesabını tanımla
sonra buradan oraya transfer yapıp banka hesabına çekiver. aslında 15 20dakkida yapbilirsin ama zor gelebilir
Hesapları eşleştirmeye calistım ama tam olmadı galiba daha dogrusu binance tr hesabında binance hesabı transfer olarak çıkıyor ama binance da binance tr çıkmıyor. Onu görebilsem gerisini halledeceğim ama maalesef
yapabildin mi
O gece uğraştım biraz ama yaptım sonunda:)
tamam süper
10$dan küçük işlem yapamıyor olabilirsin.
Bu ne
Pırrrt yap