10 Proya bakmistim onu diyecektim ama bu sefer gecerli degildir diye demedim tekrar baktim aralarinda cok bir fark yok öyle sen anlamazsin bile o olan farklari da zaten yani hangisini istersen onu al tabiki de
Bilemedim ki ben de teknopata baktım Realme 9 Pro diyorlar beni de allak bullak ettiler ben bir de kendime telefonlardan anlıyorum diyorum haa aralarında ufak tefek fark var ama diğer yandan kamera sensör ekran vs diyorlar video olarak da var ama yabancı
Dostum bu piyasadak telefonlarnhep aynı galiba çoğu helio g99 işlemcili yarisi ip LCD ekran yarısi amoled ekran kısacası biri kameraya biri işlemciye biri Rama biri depolamaya vermiş çok değişik bu fiyattaki telefonlar ama 9500 TL bandında en iyisi realme.9 pro gibi duruyor
Evet öyle galiba ama sen yine de iyicene bak bi öyle karar ver içine iyicene sinsin sonradan pişman olma telefonculara gidip bir bak sor et karşılaştır gözünle gör
Yani çok büyük fark olmamakla birlikte üst modeli oluyor Pro olduğu için daha yeni Redmi Note 10 Pro ve Note 12 Proya baktım aralarında öyle fark yok ben Redmi Note 10 kullanıyorum alırsam 12 Pro alırım dediydim ama bilemedim yani alınca onu mu alsam mı almasam mı diye
Bak zamanında araştırırken 8 ve 9 vardı çok bakmıştım ikisinden birini alacaktım sonra ben bunu unuttum telefon alıncağı zaman da bunu göstermişlerdi biraz baktım özelliklerine iyi olduğunu anlayınca 10 almış oldum o zaman ucuzdu bu tabi 4500 liraydı 3 sene mi ne olacak bayağı hasar aldı tabi yine taş gibi ama bakalım nereye kadar gidecek benim bir arakdaşım da Realme almıştı ama o 10 mu 10 pro mu ne adı galiba tam hatırlamıyorum o diyince adını duymuş oldum yoksa bilmiyordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Samsung'ı ve dış dövlet markalarını vergi indirimine sokuyorlar mı lan.
Niye Nokia 3310 gibi olanlar Teknosa da indirimde mk.
Realme 10 digerlerini gec
Sana yapmışım yorumu kusura bakma
@SonMohikan71 Lan mohikamayan ben ne diyom sen nediyon mk.
Bizim burada görmedim daha iki gun önce baktim teknosaya
Evet haklisin
Realme 10 digerlerini gec
realme9 pro işlemci snapdrogon 695 120 Hz ekran 64 MP kamera
10 Proya bakmistim onu diyecektim ama bu sefer gecerli degildir diye demedim tekrar baktim aralarinda cok bir fark yok öyle sen anlamazsin bile o olan farklari da zaten yani hangisini istersen onu al tabiki de
Helio g99 a ise yaramaz diyolar oyun için felan pek bilgim yok ama
Onu hic duymadim bak
Valla çok kararsızım realme 9 pro ile infinix note 30 arasında kaldım 2 şıkkı eledim napcagimi hiç bilmiyom
bir ona bakayım karşılaştırmasına
Oyun oynayarim pes. mobile olsun normal oyunlar olsun o yüzden bu 2 si arasinda çok arada kaldım knk
Bilemedim ki ben de teknopata baktım Realme 9 Pro diyorlar beni de allak bullak ettiler ben bir de kendime telefonlardan anlıyorum diyorum haa aralarında ufak tefek fark var ama diğer yandan kamera sensör ekran vs diyorlar video olarak da var ama yabancı
https://www.youtube.com/watch?v=TGswNsTCfxQ
😂varol dostum ugrasman ilgilenmen yeter şu sitede seninin gibi adam gibi adamlar varmış helal olsun
Oyun olarak Realme iyi diyorlar
Valla dostum bende bilemedim nasi bı telefon yaptılarsa artık her iki telefonun biri eksikse diğerinde var oluyo kafa yaniyo😂
Olduğu kadarıyla işte
Orası öyle tabi herkes bir şey yapmaya çalışıyor eksik olsa da
Dostum bu piyasadak telefonlarnhep aynı galiba çoğu helio g99 işlemcili yarisi ip LCD ekran yarısi amoled ekran kısacası biri kameraya biri işlemciye biri Rama biri depolamaya vermiş çok değişik bu fiyattaki telefonlar ama 9500 TL bandında en iyisi realme.9 pro gibi duruyor
Evet öyle galiba ama sen yine de iyicene bak bi öyle karar ver içine iyicene sinsin sonradan pişman olma telefonculara gidip bir bak sor et karşılaştır gözünle gör
Bu arada realme 9 pronun 5 g olduğunu öğrendim marka ne olursa olsun bi modelin prosu bir üstünün normalinden kat kat daha iyidir diye düşünüyorum
Yani çok büyük fark olmamakla birlikte üst modeli oluyor Pro olduğu için daha yeni Redmi Note 10 Pro ve Note 12 Proya baktım aralarında öyle fark yok ben Redmi Note 10 kullanıyorum alırsam 12 Pro alırım dediydim ama bilemedim yani alınca onu mu alsam mı almasam mı diye
Bendede redmi not 9 pro var Şu an
Bak zamanında araştırırken 8 ve 9 vardı çok bakmıştım ikisinden birini alacaktım sonra ben bunu unuttum telefon alıncağı zaman da bunu göstermişlerdi biraz baktım özelliklerine iyi olduğunu anlayınca 10 almış oldum o zaman ucuzdu bu tabi 4500 liraydı 3 sene mi ne olacak bayağı hasar aldı tabi yine taş gibi ama bakalım nereye kadar gidecek benim bir arakdaşım da Realme almıştı ama o 10 mu 10 pro mu ne adı galiba tam hatırlamıyorum o diyince adını duymuş oldum yoksa bilmiyordum
Knk resmi not 10 pro 5 g şu an 9480 lira alaabiliyorum nasıl sence yeni buldum
Alabiliyorsan tabiki de redmi note 10 pro al
hiç birini tanımıyorum
🙏🙏
redmi den xeomiden şaşma
Suanki tel resmi not 9 pro
cann, redmi 12 pro olus
gercek bir telefondur
22dk da full şarj oluyor..
Şimdiden hayırlı olsun
Teşekkürler
Kaçak alsana
Para yok hacı öğrenciyiz
Kaçak daha ucuz
IMEI pahalı diye biliyom
150 200 lira
Vergisiz telefon ya yarısına devlet ödeyecek
Ben 3.5 yıldır kaçak Xiaomi Note 8 pro kullaniyorum. 50 liraya IMEI atıyorlardı o zaman
20 bin TL ye çıkmıştı diyorlardı IMEI o neydi
O IMEI değil ki. Pasaport kaydı
Redmi note 12 pro iyi olur hacı kaçtır kaçağı tahminin
Piyasa fiyatının %40 ya da 45 i kadar
Galaxy a24 bence
Bilemedin
Bilemedim