İnternet & Teknoloji Günde kaç saat ekrana bakıyorsunuz 📱 ? everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim 10 saat miş bu tabi sadece telefon 📱 var mı beni geçen Günde kaç saat ekrana bakıyorsunuz 📱 ? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kaç saat hayata bakıyorsun olmalıydı 😁😁😁 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl O derece mi 😂😃 Yorumla
Aslı306 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kanka ders icin tablet var masallah ona cok bakiyorum sjdjjdjs 1 0 Yorumla
Sirenix_43 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hem bilgisayar hem telefonda geciyir gunlerim 😃 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Benimde 😅 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. En az 8 saat bakıyorumdur 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Kısa süre ile ama sık saat olarak bilemem. 1 0 Yorumla
Havadasuvar Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Minimum 12 saat 1 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Ooo beni geçmişsin Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl bir telefon kölesi daha 0 3 Yorumla everkeğii +1 yıl Evet 😑 Yorumla di00ib +1 yıl daha bugün gördüm sinir oldum. üst geçitten geçerken video görüşme yapıyor. Karşıya gösterdiği merdivenler :D Allah akıl fikir versin birde telefonunuzu bozsun :D Yorumla everkeğii +1 yıl Yoo o konu da dikkatliyimdir hayatımı riske atacak bisey yapmam Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 3 saat falan hafta içi 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Azmış Yorumla
En İyi Cevaplar