İnternet & Teknoloji Klavyem kafayı yiyor yemiş, Emre’yi nasıl yok etcem? benimioo6 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor klavyem benden daha çok aşık 🥰 haha 😂 Güncellemeler+1 yıl Klavyemden silsem ne 😦 olacak:)Kalbimde olduktan sonraaaaaaaaaaaaaaa sfsjajaj:))🙈❤️ Klavyem kafayı yiyor yemiş, Emre’yi nasıl yok etcem? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayatına Emre diye birisi girmiş vay vay, Emre için zayıflıyorsun dimi.. 1 14 Yorumla benimioo6 +1 yıl Kimse girmedi hayatıma Yorumla benimioo6 +1 yıl Emreyle aramda hiç bir şey geçmedi Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Yeme bizii Rızaaa Yorumla benimioo6 +1 yıl Yemin ederim Yorumla benimioo6 +1 yıl Emreyi 2009 da telefon bayisinde gördüm konuştum en son:)) Yorumla benimioo6 +1 yıl İşte şimdi de mahallede görüyorum bazen Yorumla benimioo6 +1 yıl Karşıma çıktı bir kaç defa o kadar sadece Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Bu bir işaret, yakın zamanda telefon alacaksın.) Yorumla benimioo6 +1 yıl Haha 😂 istiyorum ama herşeyim bu tel da o yüzden askıya aldım:) Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Kraaaal.. Enişte bey napıyor nasıl keyfi yerinde mi? Yorumla benimioo6 +1 yıl Enişte mi Yorumla benimioo6 +1 yıl O kim Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Geçen gün bahsediyordun ya, şizofreni misin acaba tırstım şimdi. Yorumla benimioo6 +1 yıl Şizofren değilim Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ismin üzerine bir kaç saniye basılı tut sonrasında kaldır seçeneğini seç 0 2 Yorumla benimioo6 +1 yıl Denedimmmm Yorumla lightOfMind +1 yıl klavye geçmişini temizleme diye bir seçenek olmalı onu bulup klavyeyi sıfırlayabilirsin Yorumla
İrelia00 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Üstüne bas illaki sil diye bişi çıkar veya kaldır diye 0 3 Yorumla benimioo6 +1 yıl Herşeyi denedim Yorumla İrelia00 +1 yıl Ek bir klavye programı varsa belki ondan da olabilir Yorumla benimioo6 +1 yıl Var mı emin değilim Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Klavye değil de, wp üzerinde favoriye aldığın gifi yok edemiyorsun o büyük sıkıntı 0 0 Yorumla
amaaan_canimmm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Üstüne basılı tut çöp kutusuna taşı 1 4 Yorumla benimioo6 +1 yıl Olmuyor ki Yorumla amaaan_canimmm +1 yıl Klavyeyi sil tekrar yükle Yorumla benimioo6 +1 yıl Daha neler bu klavye ayarlı Yorumla amaaan_canimmm +1 yıl Daha neler mwoskwoskwks kendin çöz o zaman sorununu Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Üstüne tıkla sil de 0 4 Yorumla benimioo6 +1 yıl Olmuyo Yorumla Freedown54 +1 yıl Uzun tikla silinir Yorumla benimioo6 +1 yıl Olmuyor kaç kere demem lazım Yorumla Freedown54 +1 yıl Valla ilk8nde olmasi lazımdı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayatına Emre diye birisi girmiş vay vay, Emre için zayıflıyorsun dimi..
Kimse girmedi hayatıma
Emreyle aramda hiç bir şey geçmedi
Yeme bizii Rızaaa
Yemin ederim
Emreyi 2009 da telefon bayisinde gördüm konuştum en son:))
İşte şimdi de mahallede görüyorum bazen
Karşıma çıktı bir kaç defa o kadar sadece
Bu bir işaret, yakın zamanda telefon alacaksın.)
Haha 😂 istiyorum ama herşeyim bu tel da o yüzden askıya aldım:)
Kraaaal.. Enişte bey napıyor nasıl keyfi yerinde mi?
Enişte mi
O kim
Geçen gün bahsediyordun ya, şizofreni misin acaba tırstım şimdi.
Şizofren değilim
ismin üzerine bir kaç saniye basılı tut sonrasında kaldır seçeneğini seç
Denedimmmm
klavye geçmişini temizleme diye bir seçenek olmalı onu bulup klavyeyi sıfırlayabilirsin
Üstüne bas illaki sil diye bişi çıkar veya kaldır diye
Herşeyi denedim
Ek bir klavye programı varsa belki ondan da olabilir
Var mı emin değilim
Klavye değil de, wp üzerinde favoriye aldığın gifi yok edemiyorsun o büyük sıkıntı
Üstüne basılı tut çöp kutusuna taşı
Olmuyor ki
Klavyeyi sil tekrar yükle
Daha neler bu klavye ayarlı
Daha neler mwoskwoskwks kendin çöz o zaman sorununu
Üstüne tıkla sil de
Olmuyo
Uzun tikla silinir
Olmuyor kaç kere demem lazım
Valla ilk8nde olmasi lazımdı