İnternet & Teknoloji Onedrive nasıl kapatılır? Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor nolur bana şunun yolunu gösterin yoksa ben çıldırıcam ben yedeklensin falan istemiyorum ya Güncellemeler+1 yıl tamam arkadaşlar hallettim 👍 Onedrive nasıl kapatılır? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. görev yönetici kullanarak 0 0 Yorumla
bussyboxxx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl görev yöneticisini açbaşlangıc sekmesine tıklaonedrive ı bul ve devre dışı bırak yeniden başlat sorun düzelecektir 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Sil uygulamayi 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı. Bilmiyorum ya 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bilgisayardan mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
görev yönetici kullanarak
görev yöneticisini aç
başlangıc sekmesine tıkla
onedrive ı bul ve devre dışı bırak
yeniden başlat sorun düzelecektir
Sil uygulamayi
Neler çektin acaba
Bilmiyorum ya
Bilgisayardan mi