Gayem zat-ı alinizi taciz etmek değil, efkari umumide muhhabbet kurmaktır. Cevabı müspetiniz kalb-i hazı halimi tamir ve temin edeceğinden dest-i muhabbetinize talibim.

Gayem zat-ı alinizi taciz etmek değil, efkari umumide muhhabbet kurmaktır. Cevabı müspetiniz kalb-i hazı halimi tamir ve temin edeceğinden dest-i muhabbetinize talibim.

Benim için ilk mesaj önemli değil.. asıl kişiliğini karakterini tanımam lazım bunun için de zaman geçmesi lazım güvenmem lazım kafa dengi olması lazım
Cevap
29Cevap
Selam hanımefendi ya da beyefendi seninle beraber aynı tuvalette sıçmaya ne dersin 💐🥰😍💋
O değil de bebek çok dadluymuşş
Kombinlerin çok iyi geçen giydiğin baggy jeanin linkini de atar mısın diye mesaj gelirse anca
Mesaj kutun kapalıyken mi 🙄
Bilimsel herhangi bir konuda soru sorsa gözüme girer
Ne göze girmesi nikâh basılı nikâh 😌
😅
😄)
Diğer mesaj gitmedi sandım hdjd
😅))
Ruhuma dokunan bi mesaj olmalı net bir cümle diyemem 😅 hoş geldin
Çoktan geldiydim aslında 😄
Yani bilemiyorum. Ama Türkçe kelimeler görmeyi tercih ederim tabi.
Zaten mesaj kutum kapalı olduğu için herkes yazamıyor. Böyle dertlerim yok o yüzden :)
Böyle bir şey falan 😛😆
Aklıma geldi 🤣🤣🤣🤣
Vala bu kişiye bağlı bişi.
Hani bara sorarsanda güven vermesi yeter. Çünkü insanları konuşmalarından anlarsın kendilerini her zmana belli ederler. Kendinizee şunu söyleyin arkadaşlar
Bu erkek/kız benimle nasıl konuşursa hoşlanmam.
Ne kadar ileri gidemez vs.
Kalbinizi dinleyip ona göre hareket edin.
Birazda size bağlı anansını satim net olmaktan çekinmeyin.
Çok zorda kalırsanda kalbini bırak mantığını dinle.
İlk mesaj olarak çook şey var herkesin bildiği ezber klişe şeyler, hani yeni bişide olsa tamma hoşuna gider belki kafalar uyar sen ilerletirsin devamı gelir vs. ama güven vermezse bi yerde illaki son bulur. Hani ciddi düşündüğünüz biri varsa arkadaşlar ciddi olun anans satim yürüme babında o şansınızı bitirmeyin. Çok biter öyle hele bu çağda. Edep ahlak saygı her zmana üst nokta unutmayın.
Artık selam, naber, hey vs. cidden mide bulandırıyor. Yani gayem zat-ı alinizi vs. çok üst seviye olur ama insan bir mesaj atarken 5-6 kelimeden fazla kullanabilmeli.
Öz Türkçe ölmüşken sen böyle cümleler kullanırsan what diye cevap alırsın be abicim millet 21. Yy da konuşmayı unutmuş
En azından eleme yapmış olurum 🙂
Merhaba baylar bayanlar ben birinden hoslaniyodum ama açılmak istemiyodum ve onunda benden hoslandigini düşünüyorum yakın zamanda kısmet adlı uygulamayı yükledim birsuru fal tarot falan baktırdım hepsinde oda senden hoşlanıyor diyordu sakasiz hepsinde ve 1i hariç kalanlarda adımı atmamı söylediler ne yapmam lazım aslında böyle şeylere cok inanmam ama bir tanesinde okul gezisi olacağı söyleniyordu ve gerçekten olacak şu an planlanıyor. Ne yapmam lazım?
Allah'a şirk koşmakla ne alakası var cahil? Fal sadece sana ne olacağını gösteren bir şey tabi inanan için öyle ayrıca daha adımı bile bilmiyorsun şirk koşmak falan diyorsun müslümanım @q ben ayrıca şirk koşsam sanane koşmasam sanane sen kendi hayatınla ilgilensene varos
Olabilir fakat ben iki yorumdada fala inandığımı belirtmedim sadece gerçek hayatta şu an oluyor olan şeyi tutturdu adam onu söyledim?
Ya mal mısın nesin işine bak bi sanki her şeyin doğruymuş gibi insanlara bıdı bıdı ediyorsun sakince anlatsaydın bir şey demezdim ama konuşma şeklini falan değiştir bu ne ya? Ona bakılırsa senin kitabındada yazıyor farklı insanlara saygı duy diye (farklı değilimde sen öyle anladın herhalde)
İlk mesajı değil! Kötü bir süreçteki yaklaşımı önemli benim için.
Gözüme de gönlüme de giren adam var zaten her mesajı mest ediyor.
Gözüme girme olayı tek mesajla olma ihtimali uzayda yok sana öyle söyleyim
Tek mesaj ile olacak bir şey değil zaten ama devamlık olması için sizinde cevap vermeniz gerekiyor değil mi tanımadan red ederseniz bir şey olmaz ilerlemez
Ben sana yükselmedim kızların genel olarak yaptığı birşeyi yazdım ben kandi açımdan hiçbir kıza art niyetli bir şekilde davranmadım ama bana o şekilde yaklaşıldı hep siz hep kendinize kötü davranan hor gören erkeklere ilgi duyuyorsunuz ondan sonrada herkesi bir tutma eyiliminde bulunuyorsunuz tanımaya çalışmıyorsunuz sonra her erkek aynı diye dolaşıyorsunuz ön yargıyı bırakın size iyi olabilecek kişileri kaçırıyorsunuz. Not bir konuda haklılık payınız var yok değil
Haklılık da haksızlık da payımız var evet var oyle serseri tip denilen tipleri sevenler kotu davrananleri ilgi gostermeyenleri ama hepimiz oyle degiliz ve zamaninda uzulduk simdi de kendimizi koruma icgudusuyle asiri duygusal yaklasmamaye, bir baskasına guvenmemeye ve şans vermemeye odaklandik yani bilmiyorum cogunluk bu sekilde
Evet ben yok demedim zaten haklılık payınız var sen olaylara kendi açından bakıyorsun bende kendi açımdan bakıyorum benim demek istediğim konuştuğum kişilerin beni iyi bir şekilde tanımadan red etmeleri ön yargılı davranmaları ama tanısalar belki daha farklı olacak ama iş o aşamaya gelmiyor. Umarım Kendimi anlatabilmişimdir.
Teşekkürler
Bana özel kodu bulursa ve mesajda yazarsa evlenebilirim bile bırak gözüme girmeyi. Bu bir oyun ve hızlı olan kazanır.
Bak, ne kadar açıklayıcı, anlaşılır bir yazı olmuş.
Günümüz dilleri çok kapalı kolaylıkla yanlış anlaşılabiliyor
neden yalın değilsin bu anlatım bozukluğuna girer derdim
Cümleyi anlamaman anlatım bozukluğu olduğu anlamına gelmez
Ben okuduğumda anlayabiliyorum
Ben de anlıyorum dkdjsj ama gereksiz yalın turkce varken ne gerek var
Olay o zaten 😃
Böyle yazan adamdan zarar gelmez
Selam biraz konuşalım mı?
Oldukça dikkat çekici bir mesaj hajahja
Ciddiyim 🤭🤭
Bunu diyen in midir cin midir belli olmaz ama söylim jdjdj
Işte asıl mesele de orada merak duygusu başlangıcın ta kendisidir merak = ilgi
Enteresan 😃
Evet güzel tak tik tak tikk 🙆🙆
Merhaba nasılsın ile başlarım ki bana da öyle başlansa olur
Zamanla muhabbet arttıkça ilgi alaka olur
Bu yazdığın Osmanlı Türkçesi ancak seni engelletir😅
Niye 🥲
Şöyle bir mesaj mektupla gelirse çok etkilenirim jxndjd bunun dışında hasbihal sırasında şovunu yaparsa girer ilk mesaja çok takılmam.
"sana iki seçenek sunuyorum; ya benimsin ya da benim"
sjsksjj ama cidden çok etkilenirim. şimdiye kadar bu minvalde bi girişe 2 kere mağruz kaldım. ikisine de düşmüştüm.
Süzme ruhini payidanın müygaaan müygann üstüne😊✌🏻
Gözlerinizden yayılan Işık, Gönül Bahçemi Pür-Nur etti Hanımefendi.
Bazen bir sözden fazla bir bakış bir dokunuş herşeyin üstünde gelir.
İltifat edebilir mesela.. Ama dönüş yapsam bile sohbet etmem. <3
Çok güzel. Evlilik görüşmesinde söylenebilir biiznillah.
Bence yazan taraf kız olmalı. Bizim aklımız ermiyor bu işlere :D Biz para kazanalım.
Öyle biri yok bana nasil bir mesaj gelse gelsin cevap vermem 🙂
İlk mesaj beni etkilemez. Sohbet devamlılığında olursa olur.
saçma sapan alakasız bir giriş yaparsa hem mutlu olurum hemde farklı olduğu için gözüme girer
Bak bu Osmanlı Türkçesi ile kimsenin kalbini kazanamazsın 🤭🤭
Ders çalışalım mı ahaha
Türev alırkenki zevki birlikte yaşamayacaksak onunla olmasın zaten 😌 😄
Topolojiye ne dersin 😅
Ama bi de konuyu anlatırsa dadından yenmez ama 🤌🏻😃
😅
La biz bu mesajı 25 sene önce mırç vardı orada kullanıyorduk 😂😂😂
Seni seçtim sen artık benimsin diyeceksin vuracaksın elini masaya sonra engeli yiceksin aşko
Ama engel yememek için sordum zaten jdjd
Olm öyle tek mesajla çözükcek olsa ohoooooooo... Tanımak lazım. Tanımak için de uzuuuuuuuuun uzun sohbet etmek lazım.
Tavuklu pilav gömelim mi derse derim bundan olur ahhahshs
Sıradan olmazsa
Tek bir mesajla biri gözüme giremez
Bilmiyorum ama merak uyandırıcı bir cümle kursun ki cevap verme isteğim olsun fjkfjj
İlk mesajda anlaşılmaz göze girme olayı muhabbetin devamlılığı lazım
Yakışıkli değilsen istersen şair ol kızlar tipe bakar onun için şansın hiç yok gibi
Hiçbir mesajla.
Uu zoru oynarım diyon jdjdj
Gözüme girmek o kadar kolay değil..
Merhaba nasılsın demesi yeterli
“Türk Murder Drones fanıı” QZÜVFŞXŞWXÖA
Seni seçtim pikachuuuuu
İlk mesajla kimse gözüme giremez
Bu tarz edebi şeyler olmasın da
Canımlı cicimli konuşmalar
Nabıyon la Zeyno derse gözüme girer
Farklı biri der
Tam benlik der cevab veririm
Aniden gelen bir mesajla gözüme giremez kimse..
Bu mesajı sana mı attılar
Hayır öyle bir dünya yok.
Kızlar bunlara düşüyormu
Tek bir mesajla zor, çok zor.
İlgi çekici bi şey olmalı
Kore ve unicornlay oyuyşa göjüme giyey🦄🦄
Bir şeye ihtiyacın var mı isteğin arzun derse o zaman girer
Mesaj atan varda gözümüze girmesi kaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?