İnternet & Teknoloji Asus bilgisayar başlangıcı? gaiahhazna Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bilgisayarı yeni aldım ama sürekli bu ekran çıkıyor ne yapmalıyım tam olarak Asus bilgisayar başlangıcı? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BaseCamp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bios ekranındasın. Storage ye giriş yap ve başlangıçta hdd ile başla seç. Eğer bunu yapamıyorsan permisson settings üzerinden hdd den başlangıca ayarlayacaksın ve F10 tuşuna basarak kayıtla ve yeniden başlat 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl İşletim sistemsiz almışsınız anladığım kadarı ile. Windows kurulmamış olduğu için bu oluyor. Windows kurulması gerekir. 0 2 Yorumla gaiahhazna +1 yıl Bu kurulumu ben yapabiliyor muyum yoksa teknik servis mi Yorumla BilenAbi +1 yıl Elinizde bir adet USB bellek (en az 8 GB) ve bir adet hali hazırda çalışan bir bilgisayar varsa kendiniz de yapabilirsiniz. Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 842 cevap paylaştı. İçinde işletim sistemi yok aldığın bilgisayarın. Yeni bilgisayarlar artık böyle geliyor. İşletim sistemi kurulması lazım. 0 0 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu şey değil mi benim iphonum gibi bir muhabbet herhalde tam kurulumunu yapmamışs8nız 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı. Senin bilgisayarın HDD görmedigi için bios ekranına atıyor. Ufak bir ayar işleminde düzeltilebilri hazır zaten bios ekranın açık. 0 3 Yorumla gaiahhazna +1 yıl İşte ben yapamıyorum maalesef Yorumla uzaylı_tony +1 yıl e kolay hallederiz Yorumla uzaylı_tony +1 yıl yaz bana bi Yorumla
AnneSütüİçenYetişkin Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl BIOS bu. Sistem açılırken Windows açılmıyorsa FreeDos bir bilgisayardır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bios ekranındasın. Storage ye giriş yap ve başlangıçta hdd ile başla seç. Eğer bunu yapamıyorsan
permisson settings üzerinden hdd den başlangıca ayarlayacaksın ve F10 tuşuna basarak kayıtla ve yeniden başlat
İşletim sistemsiz almışsınız anladığım kadarı ile. Windows kurulmamış olduğu için bu oluyor. Windows kurulması gerekir.
Bu kurulumu ben yapabiliyor muyum yoksa teknik servis mi
Elinizde bir adet USB bellek (en az 8 GB) ve bir adet hali hazırda çalışan bir bilgisayar varsa kendiniz de yapabilirsiniz.
İçinde işletim sistemi yok aldığın bilgisayarın. Yeni bilgisayarlar artık böyle geliyor. İşletim sistemi kurulması lazım.
Bu şey değil mi benim iphonum gibi bir muhabbet herhalde tam kurulumunu yapmamışs8nız
Senin bilgisayarın HDD görmedigi için bios ekranına atıyor. Ufak bir ayar işleminde düzeltilebilri hazır zaten bios ekranın açık.
İşte ben yapamıyorum maalesef
e kolay hallederiz
yaz bana bi
BIOS bu. Sistem açılırken Windows açılmıyorsa FreeDos bir bilgisayardır.
kurulum yapılmamış galiba
Kapat