İnternet & Teknoloji Iki kablo var birinn icinde kahve ve mavi renkte iki kablo var. Digerinde siyah ve kirmizi kablo var. Hangisni hangisne baglicm? YÜKSEKMÜHENDIS1616 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Eminmisin? Güncellemeler+1 yıl Şunu sormak istiyorum kirmizi veya siyahtan birisi nötr ama hangisi nötr Iki kablo var birinn icinde kahve ve mavi renkte iki kablo var. Digerinde siyah ve kirmizi kablo var. Hangisni hangisne baglicm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 471 cevap paylaştı. Kahverengi nötr kablosudur kahverengi ve siyah faz kablosudur bu durumda tercih hakkını sana bırakıyorum en kötü ihtimal benden elektrik alamazsın 0 1 Yorumla YÜKSEKMÜHENDIS1616 +1 yıl Diger kablodaki kahverengi faz mavi notr. Bu bahsettogim kablodaki faz ve notr hangisi onu bulmaya calisiyorum kiirmizi mi siyah mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kırmızı kahverengiye siyah maviye olsun renk uyumu iyidir 0 1 Yorumla YÜKSEKMÜHENDIS1616 +1 yıl Eminmisin Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 688 cevap paylaştı. Genelde mavi ve kirmizi kullanilir 0 3 Yorumla YÜKSEKMÜHENDIS1616 +1 yıl Eminmisin ve neye gore boyle dedin Yorumla cenk06cenk +1 yıl Ses sistemlerinde genelde kirmiziyi +yapardık kirmizi kablomuz bitmisse maviyi + yapardik Yorumla cenk06cenk +1 yıl Siyah nötr kirmizi faz dirl Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Siyahla kahve, kırmızı ile mavi 0 2 Yorumla YÜKSEKMÜHENDIS1616 +1 yıl Eminmisin ve neye gore boyle dedin Yorumla яüүαмsı +1 yıl Kırmızı ve mavi görevi aynı dıye düşünüyorum bir arada hiç kırmızı mavi görmedim de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kahverengi nötr kablosudur kahverengi ve siyah faz kablosudur bu durumda tercih hakkını sana bırakıyorum en kötü ihtimal benden elektrik alamazsın
Diger kablodaki kahverengi faz mavi notr. Bu bahsettogim kablodaki faz ve notr hangisi onu bulmaya calisiyorum kiirmizi mi siyah mi
Kırmızı kahverengiye siyah maviye olsun renk uyumu iyidir
Eminmisin
Genelde mavi ve kirmizi kullanilir
Eminmisin ve neye gore boyle dedin
Ses sistemlerinde genelde kirmiziyi +yapardık kirmizi kablomuz bitmisse maviyi + yapardik
Siyah nötr kirmizi faz dirl
Siyahla kahve, kırmızı ile mavi
Eminmisin ve neye gore boyle dedin
Kırmızı ve mavi görevi aynı dıye düşünüyorum bir arada hiç kırmızı mavi görmedim de