İnternet & Teknoloji Bir numaranın kime ait olduğunu nasıl bulurum? Hemşire07 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yani adı soyadı değilse bile baş harflerini bulsam yeter. Bir numaranın kime ait olduğunu nasıl bulurum? Cevapla Numara Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 10 ay TrueCaller, UpCall gibi uygulamaları deneyebilirsiniz. 0 0 Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 10 ay 11880 0 8 Yorumla Hemşire07 10 ay Asla inanmıyorum bu numaranın hizmet verdiğine 😂 Yorumla therapeutic 10 ay Dene gör 😬 Yorumla Hemşire07 10 ay En sonda denicem zaten Yorumla therapeutic 10 ay Rahatsız ediyorsa polise ver Yorumla Hemşire07 10 ay Olay aslında farklı.. Yorumla therapeutic 10 ay Neymiş Yorumla Hemşire07 10 ay Arkadaşıma ait denilen numaranın kendine ait olduğunu düşünmek için sağlam kanıtlarım var. Ama ısrarla reddediyo. Bir arkadaş da baktığında isminin baş harfini söyledi. Yani kendine ait dedi, bakayım dedim göstermedi. Emin olmak istiyorum Yorumla therapeutic 10 ay Anladım Yorumla
Furkan2o3 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 10 ay Bir takıp appler var ama senin bilgilerini sunuyor 0 1 Yorumla Hemşire07 10 ay Nasıl yani? Müsaitsen bilgi verebilir misin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
TrueCaller, UpCall gibi uygulamaları deneyebilirsiniz.
sorgulatabilirsin 11880 falan
11880
Asla inanmıyorum bu numaranın hizmet verdiğine 😂
Dene gör 😬
En sonda denicem zaten
Rahatsız ediyorsa polise ver
Olay aslında farklı..
Neymiş
Arkadaşıma ait denilen numaranın kendine ait olduğunu düşünmek için sağlam kanıtlarım var. Ama ısrarla reddediyo. Bir arkadaş da baktığında isminin baş harfini söyledi. Yani kendine ait dedi, bakayım dedim göstermedi. Emin olmak istiyorum
Anladım
Bir takıp appler var ama senin bilgilerini sunuyor
Nasıl yani? Müsaitsen bilgi verebilir misin?
Bn buldum yine bulurım