Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!
sanaldan sevgilim var anlaşıyoruz gayet sizce oluru var mı bu işin yürür mü İstanbul'da yaşıyor o da bende öyle daha birbirimizi tanıma aşamasındayız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır yapmazdım
Oldu ama reela taşımak gerek benim eski sevgilimle aynı şehirde farklı ilçelerde olmamıza rağmen bulusmamistik sonuç aldattı konuştuğu bi ton kız varmış benimleyken görüşmedik iyi ki görüşmemişim zaten çok kırdı üzdü vesselam
Bi kerede böyle bi ilişkim oldu aynı şehir farklı ilçelerde ama buluştuk 1 sene devam etti onunlada sonra bazı sebeplerden bitti yani buluşun derim
Bu siteden biriyle olmaz. Bisey soruyosun adam s.. meye yer ariyo. Rezalet.
instagram
tanıştık
Reelde gorusuyosaniz iyi
reelde daha görüşmedik sanal
sesli konuşuyoruz
Reelde göz gözeyken aldatanlar falan var tabi bu tamamen karşındaki kişiye bağlı sonuçta herkesin de mayası bozuk olcak diye bir sey yok
Kardeşim teknoloji çağındayız. Olabilir tabii ki. Ama mesajlaşma kısmını uzatmadan görüşün. Yoksa biter.
Valla tatmin ederse neden olmasın sadece cinsellik olarak algılamayın tatmin etmeyi
Niye de olmasın? Bence güzel heleki anlaşıyorsanız bu daha iyi. İrelide iyi giderse görüşede bilersiniz yani. Böyle sorulara pek doğru değil "olur ya olmaz" demek. İnsanın kendisinden asılı. Önemli olan karşılıklı anlaşmak ve sayğı.
Sanaldan sevgili yapmam. Farklı şehirlerde olan biriyle ilişki yürütmek iki taraf açısından yorucu ve yıpratıcı oluyor.
Olur niye olmasın görüşursun olmadı konuşmayı kesersin
evli olmasam yapardım
gayet norma
olmaz mk ben cok denedim
Sanal ilişkilere katılmıyorum
Arkadaş yapılır ama sevgili yapılmaz gibi.
Buluştuktan sonra aynı şey ön yargım yok
Olabilir neden olmasın
Olur ama sürekli bulusmanız lazım
Yaparım neden olmasin
Sanaldan Evlendim 😀
vay be
benim kuzende evlendi bakalım benim sonum ne olacak :D
Evlenme zktiret, Hayat kısa, Dağ gibi sorumluk yükleme sırtına, Ye iç gez keyfine bak 😀
Evet bence arkadaşlıklar da çok güzel
yapanlara saygı duyarım
Yaparım.
Hayır.
şu an flört var bile
Reel şart
Yok ya
Yokkk
Oldu hem de 15 sene sürdü😉
Hayır yapmam
Beĺli olmaz
Yok ya