İnternet & Teknoloji Arkadaşlarından internet dilenir misin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Resmen ben ggfhhfhhg Güncellemeler+1 yıl Bu yük altında eziliyorum Arkadaşlarından internet dilenir misin? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Okul döneminde bunu çok yapardım.. yani karşılıklı dilenirdik.. onlar bana 1-2 tl atsana bro derdi ben de knk telefonu versene 2 dk derdim 1 0 Yorumla
Mudex Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok yakın arkadaşım hariç kimseden istemedim yakın arkadaştan bile anca önemli bir şey için internet paylaşmasını istedim şimdiye kadar birde müzik açmak için onun dışında paylaşmayı da paylaştırtmayı da sevmeme 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. Hangi devirdeyiz internetsiz yaşlılar bile yok hele ki gençler. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Öf ne duyar be Yorumla Malefiz1313 +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Diyorum ki internet bitebiliyor bazen ihtiyac halinde arkadasindan acmasini isteyebiliyorsun 2-3 dk bisey olmaz Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Ben buna bir şey demedim zaten:)) genel bir yorum yaptım kinamadım yani.. Yorumla Soran +1 yıl Hmm tamam o zaman Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Ergenken bizde isterdik şimdi devir bol GB devri ondan dedim:))🎈 Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 507 cevap paylaştı. İstemiyorum, sizde istemeyin. Birisinin ağına bağlanmak pek güvenli değil. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bazen wi-fi açmadığım aklıma geliyor ve o zaman faturaya geleni görüyorum 🥲 gözyaşı pıt pıt 0 0 Yorumla
mAlperen Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok ama millet benim telefona internet kaynağı gözüyle bakıyor glb 0 0 Yorumla
Hayatikko Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Genelde açan ben oluyorum bide gb kaç bildikleri için 2 dkyı geciyor o kullanma süreleri 😂 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çevremde internet dilenilen kişi genellikle benim, modem gibi geziyorum ortalıkta. 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 647 cevap paylaştı. Hiç öyle bir ihtiyacım olmadı olsa da ekstra paket alırım dilenmek benlik değil. 0 0 Yorumla
canocan96 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Neden dileniyosunuz ya benden de istiyorlar vermeyince cimri diyorlar. Sacma yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir iki dk ligina önemli bir şey oluyor mesela ihtiyaç halinda istiyorsun yoksa internette fink atmak için değil Yorumla canocan96 +1 yıl Eve gidene kadar olmasin o Yorumla
353535izmir Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Arkadaşlarla bırlıkteyken internetimin bittiği oldu öyleyken açmalarını istedim ama hiç bı zaman internetim varken internetlerını açmalarını ıstemedım 1 0 Yorumla
blyusuf Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hayır bekar evinde oturduğum için genelde onlar benden birşeyler dilenir Wi-Fi şifresi gibi 😉 0 0 Yorumla
Meryemhaki000 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Kimseden istemedim hiç ama ben isteyen herkes ile paylaşırım, bu gün internet benden ahahahaja 0 0 Yorumla
SportmenHerif Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Lazım olmaz ama olursaOnun telefonunu alıp açarım 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı. Karşılıklı dilenirdik yaa 😂 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı. Yok kimseye eywallah etmem ben 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Ansızın biterse ek paket yapmak için isterim ben 1 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yavrum internet dilenmek nedir yu ar siyris 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı. Eskiden ben de öyleydim. 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 452 cevap paylaştı. Hayır öyle bir ihtiyacım olmadı 0 0 Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı. Malezef 40 GB yetiyor 0 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 591 cevap paylaştı. Hayır dilenmem asla zahshsbs 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 541 cevap paylaştı. İhtiyacım yok😎 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. asla 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı. Hayır hiç yapmadım… 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Hiç istemedim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 487 cevap paylaştı. Arkadaşım yok 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dilenmem 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. dilenmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Okul döneminde bunu çok yapardım.. yani karşılıklı dilenirdik.. onlar bana 1-2 tl atsana bro derdi ben de knk telefonu versene 2 dk derdim
Çok yakın arkadaşım hariç kimseden istemedim yakın arkadaştan bile anca önemli bir şey için internet paylaşmasını istedim şimdiye kadar birde müzik açmak için onun dışında paylaşmayı da paylaştırtmayı da sevmeme
Hangi devirdeyiz internetsiz yaşlılar bile yok hele ki gençler.
Öf ne duyar be
?
Diyorum ki internet bitebiliyor bazen ihtiyac halinde arkadasindan acmasini isteyebiliyorsun 2-3 dk bisey olmaz
Ben buna bir şey demedim zaten:)) genel bir yorum yaptım kinamadım yani..
Hmm tamam o zaman
Ergenken bizde isterdik şimdi devir bol GB devri ondan dedim:))🎈
İstemiyorum, sizde istemeyin. Birisinin ağına bağlanmak pek güvenli değil.
Bazen wi-fi açmadığım aklıma geliyor ve o zaman faturaya geleni görüyorum 🥲 gözyaşı pıt pıt
Yok ama millet benim telefona internet kaynağı gözüyle bakıyor glb
Genelde açan ben oluyorum bide gb kaç bildikleri için 2 dkyı geciyor o kullanma süreleri 😂
Çevremde internet dilenilen kişi genellikle benim, modem gibi geziyorum ortalıkta.
Hiç öyle bir ihtiyacım olmadı olsa da ekstra paket alırım dilenmek benlik değil.
Neden dileniyosunuz ya benden de istiyorlar vermeyince cimri diyorlar. Sacma yani
Bir iki dk ligina önemli bir şey oluyor mesela ihtiyaç halinda istiyorsun yoksa internette fink atmak için değil
Eve gidene kadar olmasin o
Çogunlukla tersi oluyor ndfg
Lisedeyken evet isterdim djdjd
Arkadaşlarla bırlıkteyken internetimin bittiği oldu öyleyken açmalarını istedim ama hiç bı zaman internetim varken internetlerını açmalarını ıstemedım
Hayır bekar evinde oturduğum için genelde onlar benden birşeyler dilenir Wi-Fi şifresi gibi 😉
Kimseden istemedim hiç ama ben isteyen herkes ile paylaşırım, bu gün internet benden ahahahaja
Lazım olmaz ama olursa
Onun telefonunu alıp açarım
Karşılıklı dilenirdik yaa 😂
istemem kendim alırım internetimi
Ay bi kere dilendim 🥺
Genelde onlar benden dilenir 😂
Acil bir şey yoksa hayır asla.
Ac kopek cokkkkkk istemediğin kadar
Yok kimseye eywallah etmem ben
Ansızın biterse ek paket yapmak için isterim ben
Lisede benden dilenirlerdi
Kimseden bir şey dilenmem istemem