Numara değiştirince eski numara numaradan isim syisim vs sorgulama numaralarinda ve sitelerinde sorgulayınca çıkar mi
Iptal mi olur eski numara çıkar mi bu durumda?
Numara değiştirince eski numara numaradan isim syisim vs sorgulama numaralarinda ve sitelerinde sorgulayınca çıkar mi
Iptal mi olur eski numara çıkar mi bu durumda?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bugün girdim ilk defa soruluyor
Ne ilk defa soruluyor
Çıkmaz diye düşünüyorum
Ben de değiştiricem yarın
Hangi operatör
Turkcellim de yine Turkcell den başka no alacağım çok karı kız da oldu yine numaram yeni hayatım da yeni kadın için hazırlık
Herkesin değiştirme nedeni farklı tabi... Ben böyle bir şey için değiştirmedim. Alınan numaralar daha once kullanılmış olabilirmiş sıkıntı olur mu ki
Bilmem. Bana olmadı da benim eski numarayı alan da pişman olmuş gelen geçen onu aramış jdhhahajshshsh
Gerçekten oldu mu öyle bir şey
Arayamazlar ki eski numaranı bildiğim kadariyla numara iptal oluyor belli bir süre ve arayınca da kullanilmamakta diyor eski numaranı nasıl aramislar
Çarşıda eski arkadaşlara denk geldim. Olum senin eski numarayı aradık adam sovdu bize baya arayan olmuş falan diye fjjsjs bunu da salcam şimdi ama. Bu numara o kadar sabıkalı değil
Artık numara değiştirme var boşa düşen numarayı veriyorlar öteki numarayı başkası alınca kullanıyor
Ulan olay anlatıyorum yalancı muamelesi görüyorum bu karıların alayının beyni özgüvensiz jdjjdjd
Yalancı demedim ki ben sadece bende kendi bildiklerimi yazıyorum zaten bakarsan bildiğim kadarıyla vs dedim önemi yok bunun Eski numaramı belli bir süre kimseye vermiyorlar geri dönme ihtimaline karşı diye biliyorum
Öyle bir şey olsa degistirdigimiz numarayi eski kullanan kişinin tanidiklari aramaz mıydı
Kendimi şu hastane merdivenlerinden atacam şimdi. 😭
Ciğerim sen numara altınca tanıdıklarına haber veriyorsun ya eski noyu siliyorlar. Yenisini bilen eskiyi niye arasın 🥱
O zaman sen haber vermemissin ki aramislar numaranın yeni sahiplerini
Hastanede ne yapiyosun
Eski arkadaşlara denk geldik diyorum demek ki sürekli görüştüm kişiler değil neyse olay kavrama tespit şoku yaşadım sarmadı sohbetin byes
Zaten o numara iptal oluyor belli bir süre arasalarda kullanilmamakta diyor
Izin vermezsen cikmaz