İnternet & Teknoloji İban numarası ve ad soyadla her şeye ulaşabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesela Telefon numarası yaşadigi il ev adresi konumu evli mi bekar mı bütün bunlara ulaşabilir miyim?NET BİR CEVAP İSTİYORUM İban numarası ve ad soyadla her şeye ulaşabilir miyim? Cevapla Telefon Soruları Evlilik Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben belki ulaşabilirim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Belkisi yok bulabilinir mi bulunamaz mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulunur Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 332 cevap paylaştı. Banka bilgi vermez kesinlikle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Detayda yazdigim hic bir seye ulasamam yani oyle mi? Emin misin? Yorumla styxworld +1 yıl Evet Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 371 cevap paylaştı. Hayır tabi ki de. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Detayda yazdigim hic bir seye ulasamam yani oyle mi? Emin misin? Yorumla Mr_Potter +1 yıl Ulasamazlar tabi ki de. KVKK diye bir sey var Yorumla Soran +1 yıl Peki misal ona para gondersem onun bilgileri gorunur mu bende o sekilde ulasabilir miyim?Yani diyorum ki misal ibanindan sana para gondersem normal sartlarda bir dekont gorunuyor degil mi orada her sey gorunmez mi? Ulasamaz miyim her seyine vs Yorumla Mr_Potter +1 yıl Hayir ulaşamazsin tabi ki. Yorumla
ali_akb Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl hayır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Detayda yazdigim hic bir seye ulasamam yani oyle mi? Emin misin? Yorumla ali_akb +1 yıl sen ulaşamazsın evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben belki ulaşabilirim
Belkisi yok bulabilinir mi bulunamaz mi?
Bulunur
Banka bilgi vermez kesinlikle
Detayda yazdigim hic bir seye ulasamam yani oyle mi? Emin misin?
Evet
Hayır tabi ki de.
Ulasamazlar tabi ki de. KVKK diye bir sey var
Peki misal ona para gondersem onun bilgileri gorunur mu bende o sekilde ulasabilir miyim?
Yani diyorum ki misal ibanindan sana para gondersem normal sartlarda bir dekont gorunuyor degil mi orada her sey gorunmez mi? Ulasamaz miyim her seyine vs
Hayir ulaşamazsin tabi ki.
hayır
sen ulaşamazsın evet