Tasarım işlemci performansı genel itibariyle S10 serisini nasıl buluyorsunuz 2019 da Çıkan Samsung un 10. yılına özel amiral modelleri idi bu model de son kez 3.5 mm kulaklık girişi kullanıldı ve son kez nabız ölçer sensörü kullanıldı sonradan bu ikisi kaldırıldı biliyor sunuz
Note 9 ben de çok seviyorum Note 8 note 9 s8 serisi ve s9 serisi de dahil bu modeller en güzel Samsung du tasarım da iris sensör ışığı ile bildirim ışığı birleşimi muhteşem görünüyor du keşke bu sensör ışıkları dursaydi
Kavisli ekran çok Güzel de kullanımı biraz zor be ya 😅 kasa metal arka cam terleme de elden kayma durumu oluyor kılıfsiz kullanınca ama görünümü kesinlikle çok güzel
Bi dene bakalım rahat kullanir misin 😅 ben çıkardım kılıfsiz S10 Kullanıyorum bu arada Düz S10 Samsung çok kaliteli bir firma S Note serisi de bunu bariz gösteriyor Ben de Akıllı saat Watch 4 Classic de var Saat de bile üstün kalitesini ortaya koyuyor düşün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
S10 kullanmadım. Annem dokunmatik telefon kullanmasını bilseydi, ona bundan alırdım. Tuşludan başkasını bilmiyor.
Note serisini daha çok severdim
Note serisi ayrı bir dünya zaten ekranın genişliği tuğla gibi telefon 😅😊⭐ en sevdiğin note hangisi
Note 8 kullanıyorum Note 9 en sevdiğim
Note 9 ben de çok seviyorum Note 8 note 9 s8 serisi ve s9 serisi de dahil bu modeller en güzel Samsung du tasarım da iris sensör ışığı ile bildirim ışığı birleşimi muhteşem görünüyor du keşke bu sensör ışıkları dursaydi
Nasıl şu an note 8 işlemci performansı
Valla iyi zaten 9pie de sabit o da zorlamıyor cayır cayır çalışıyor ekranından daha çok memnunum istediğim ayara çekiyorum kavisli bir de güzel yani
Kavisli ekran çok Güzel de kullanımı biraz zor be ya 😅 kasa metal arka cam terleme de elden kayma durumu oluyor kılıfsiz kullanınca ama görünümü kesinlikle çok güzel
Valla klifsiz kullanmadim hic
Bi dene bakalım rahat kullanir misin 😅 ben çıkardım kılıfsiz S10 Kullanıyorum bu arada Düz S10 Samsung çok kaliteli bir firma S Note serisi de bunu bariz gösteriyor Ben de Akıllı saat Watch 4 Classic de var Saat de bile üstün kalitesini ortaya koyuyor düşün
Güzel telefon
Sen de S10 Kullanıyorsun benim gibi exynos 9820 nasıl sana göre performans ısınma durumu 😉
Performansı gayet iyi ısınma da yok denecek kadar az
Sen ne zaman almıştın S10 uc
Ne renk benim beyaz olanı ışık da sarı renke dönüşüyor muhteşem renk
Resimdeki gibi
2 yılı geçti bayağı
Batarya değişti mi
Henüz değişmedim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!