Bir diğer sorum da bu ben gitmek çok isterdim ama bi o kadar da korkuyorum çünkü kaybolan insanlar da oluyor bide ürkütücü geliyor bana nedense
Gezegen olarak da satürn ü görmek isterdim
Bir diğer sorum da bu ben gitmek çok isterdim ama bi o kadar da korkuyorum çünkü kaybolan insanlar da oluyor bide ürkütücü geliyor bana nedense
Gezegen olarak da satürn ü görmek isterdim
Çok merak ediyorum ve hep gitmek istedim. Hatta bir yerde geleceğin meslekleri yazıyordu uzay kaşifinden bahsediyordu. Bunu gördüğüm andan itibaren kafamda çizdiğim bir meslek var, gezegenden gezegen atladığın ve toprağını araştırdığın bir alan.
Ben ilk bu asteroidi görmek isterim 46610 Bésixdouze, sonra da Neptün, Uranüs diye başlayıp yeni bir gezegen keşfine çıkardım. Allah'ım nasip et 🥹
Cevap
4Cevap
daha TR'nin, dünyanın her yerini gezip keşfetmemişken ki buna bile ömür yetmez uzayı merak etmeye sıra gelmiyor bende
Doğrudurr
Uzay uçsuz bucaksizdir belkide dünyada güneş ve dünya gibi binlerce güneş sistemleri vardır ve bu sistemler içinde bizden daha ileri gitmiş dünyalar vardir
Tek merak ettiğim şey 20 yılıdır yukarı bakarak yaşıyorum.
Dimi bende merak ediyorum ama bi o kadar da tedirginim tabi
:)
Çocukken astronot olmak istemek fakat astronotun a'sı bile olamamak.
🥲 benim hayalim doktor olmaktı ama olamadım herkesin vardır çocukken olmak istediği meslek ama olamadığı
Ben herkes değilim.
Herkes değilsinizdir tabi bende değilim
Doktor olmak için ümidinizi yitirmemiş olmanız ne güzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?