İnternet & Teknoloji Telefonunuzun ekrani kırık mı? kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çoğu insan kırık ekranlı telefon kullanıyor peki ya siz Güncellemeler+1 yıl İlk kez sorum tuttu la Telefonunuzun ekrani kırık mı? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Kırık değil. 0 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl o kadar fakir değilim.sigarayı bıraksalar ekran değiştirebilirler 1 ayda 1 0 Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl hayir henuz kirik degil )) 1 1 Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Demekki kırılacak Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Değil. Kırık olsa hemen yaptırırım rahat edemem. 1 3 Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Rahatına düşkünsün demekki Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Rahatına düşkün birisiyim harbiden nasıl anladın? Çift katlı pamuk boxerim mi gorundu yine? Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Kokusu geldi Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl değil ama sene içinde 4 defa kırılmıştır 0 2 Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Tüm maaşı ekrana mı basıyorsun kanka 4 ne Yorumla Hakan28Giresun +1 yıl dikkat etmiyorum düşüyor kırılıyor ne yapayım atıyorum sağa sola Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 451 cevap paylaştı. Hayır kırık değildir 0 0 Yorumla
Muhammet213421 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Kırık değil kırılırsa ekran 13 k 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet param parca 1 2 Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Kalbim gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hdhdjdhfvvb Yorumla
sudessw Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hayır 1 1 Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl İnş kırılır Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır 2 0 Yorumla
ervaa_qq Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Hayır jilet gibi 0 1 Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Kırılmaz cam var mı Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 533 cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
Ozlemctn Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Değil 2 2 Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl iPhone genelde kırık olur iyi bakmışsın Yorumla Ozlemctn +1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kırık değil.
o kadar fakir değilim.
sigarayı bıraksalar ekran değiştirebilirler 1 ayda
hayir henuz kirik degil ))
Demekki kırılacak
Değil. Kırık olsa hemen yaptırırım rahat edemem.
Rahatına düşkünsün demekki
Rahatına düşkün birisiyim harbiden nasıl anladın? Çift katlı pamuk boxerim mi gorundu yine?
Kokusu geldi
değil ama sene içinde 4 defa kırılmıştır
Tüm maaşı ekrana mı basıyorsun kanka 4 ne
dikkat etmiyorum düşüyor kırılıyor ne yapayım atıyorum sağa sola
Hayır kırık değildir
Kırık değil kırılırsa ekran 13 k 😂😂😂😂
Evet param parca
Kalbim gibi
Hdhdjdhfvvb
Benim ekran sağlam çok şükür
hayır
İnş kırılır