İnternet & Teknoloji Snap puanı 320k olan kızdan olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Soru belli snap puanı 300kdan fazla olan kızdan olur mu Güncellemeler+1 yıl Ya da böyle bir kiz hakkında ne düşünürsünüz? Güncellemeler+1 yıl Fikriniz nedir? Snap puanı 320k olan kızdan olur mu? Cevapla SnapChat Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hislergercek Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Benim de 60 k bı iki yıl önce kullanıyodum sonradan kullanmayı bıraktım ama hesap silip yeni de açmadım belki o da öyledir olur olurr 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendisi de 1 2 senedir kullanmıyormus da ne alaka :Dd? Yorumla
cagri_8867 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl edirne'den kars'a 8 seritli otoban olur mk 320k ne 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok cok mu Yorumla
Birifarkındaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Engelle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Normalde erkekler böyle derdi ama kızlar da ayni fikirde hep Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı. Ahhaha olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 487 cevap paylaştı. Anal olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Shkyshkgsjdzj Yorumla
VaderTheEmperor Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl 320k çok Snap kullanması ayrı bir dünya olmaz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim de 60 k bı iki yıl önce kullanıyodum sonradan kullanmayı bıraktım ama hesap silip yeni de açmadım belki o da öyledir olur olurr
Kendisi de 1 2 senedir kullanmıyormus da ne alaka :Dd?
edirne'den kars'a 8 seritli otoban olur mk 320k ne
Çok cok mu
Engelle
Normalde erkekler böyle derdi ama kızlar da ayni fikirde hep
Ahhaha olmaz
Neden
Anal olur
Shkyshkgsjdzj
Olmaz
Neden
320k çok Snap kullanması ayrı bir dünya olmaz.