Merhaba KScanlar nasılsınız? Heyy Alexa! Heyy Google! Heyy siri! Gibi ses komutlarıyla kontrol ettiğiniz Telefonunuz dışında eviniz de neleriniz akıllı ev sistemine sahip?
Henüz yapay zeka ile çalışan entegre sistemler yaygın değiller bunlar basit dilleri kullanıp otonom sistemler elektik gidince kapanan sistemler.
Yapay zeka dünya genelinde şu an görsellik eğlenceli icata pek dökülmemiş haliyle ilerliyor.
Tam anlamıyla bataryalı ve İnternetini de karasal ve uydusal alan sistemler enerji bakımından yaygın değiller.
Daha gelişmiş Güneş enerji sistemleri ve kablodan arınmış İnternet sistemlerinin hızlanmasına ihtiyaç var.
Günlerce hatta aylarca bitmeyen batarya sistemleri gelişiyor tesla ve meta şirketleri ve bazı Çinli şirketler hızlı uydu İnternetleri konusunda deneysel çalışmalar sık yapıyorlar. Bunların sonucu gelişmeler bir yarışa dönmüş vaziyette.
Onların haricinde mevcut icatlar da batacak değiller ya daha yeni yeni akıllı olmayan bataryalı süpürge felan filan gibi modeller ve prizi olan güneş enerjili powerbankler yaygınlaşıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
televizyon
Benden akıllısı yok evde😅🤣
Böyle bir cevap gelmesini bekliyordum açıkcası 😂😂
:) bana kismetmiş
Sadece televizyon
Bu sistemlerin uzun zamandır hayatımız da olmasına rağmen kullanılmıyor tercih edilmiyor olmasının nedeni olarak düşünüyorsunuz peki!
Pahalılık olduğunu düşünmüyorum şahsen sonuçta bu ürünler bizlere çok fazla zaman tasarrufu sağlayacaktır.
Neden olarak kullanmayı bilmiyoruz alışkanlık olmamış olarak bakıyorum olaya zira sesle komut edilen bir çok şeyi almamıza rağmen manuel yapıyoruz.
Yapay zekanın ileriki seviyelerde, dünyayı ele geçireceğine dair bir öngörüş var. Bu tarz şeyler de yapay zekayla çalıştığından.
Henüz yapay zeka ile çalışan entegre sistemler yaygın değiller bunlar basit dilleri kullanıp otonom sistemler elektik gidince kapanan sistemler.
Yapay zeka dünya genelinde şu an görsellik eğlenceli icata pek dökülmemiş haliyle ilerliyor.
Tam anlamıyla bataryalı ve İnternetini de karasal ve uydusal alan sistemler enerji bakımından yaygın değiller.
Daha gelişmiş Güneş enerji sistemleri ve kablodan arınmış İnternet sistemlerinin hızlanmasına ihtiyaç var.
Günlerce hatta aylarca bitmeyen batarya sistemleri gelişiyor tesla ve meta şirketleri ve bazı Çinli şirketler hızlı uydu İnternetleri konusunda deneysel çalışmalar sık yapıyorlar. Bunların sonucu gelişmeler bir yarışa dönmüş vaziyette.
Onların haricinde mevcut icatlar da batacak değiller ya daha yeni yeni akıllı olmayan bataryalı süpürge felan filan gibi modeller ve prizi olan güneş enerjili powerbankler yaygınlaşıyor.
Tv
Akıllı diafon
Musluk
Televizyon var ama kullanmıyorum.
Tv de var mı acaba blmiyorum
Tüm evin
Bahce ışıkları
Hiçbir şey. :D