Instagramda normal storyleri değil, sadece selfie olanı beğenmek flört mü oluyor?
Evet
Hayır
Bazen / duruma göre
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Instagramda normal storyleri değil, sadece selfie olanı beğenmek flört mü oluyor?
Duruma göre değişir. Mesela bir oyuncuyu takip ediyorum ama çokta ünlü biri degil 8 bin takipçisi falan var. Mesleği yeteceği baya iyi ve hikayelerini beğeniyorum ama flörtleşmek gibi bir çabam yok. Ama durduk yere bir erkek çok fazla beğeniyorsa durup düşünürüm.
Instagram'da sadece selfie olan hikayeleri beğenmek genellikle doğrudan flört olarak nitelendirilmez. Sosyal medyada beğeniler genellikle arkadaşlık, tanıdıklık veya hoşnutsuzluk gibi çeşitli duygusal yönlerden kaynaklanabilir. Belirli bir fotoğraf türünü beğenmek, bu eylemin mutlaka romantik bir amaç taşıdığı anlamına gelmez.
Ancak, sosyal medyada beğenme ve etkileşim kurma biçimi kişiden kişiye değişebilir. Bazı kişiler, sadece selfie olarak paylaşılan hikayeleri beğenmenin arkadaşlık veya flört niyetiyle yapıldığını düşünebilir, while others may not attach any romantic connotations to it.
Instagram, beğeni ve etkileşimlerin anlamını ve niyetini tam olarak anlamak ve yorumlamak zor olabilir çünkü her kullanıcının davranışları ve niyetleri farklı olabilir. Bu nedenle, bir kişinin sadece selfie'leri beğenmesiyle ilgili yorum yapmadan önce genellikle o kişiyle doğrudan iletişime geçmek en iyi yoldur. Açık bir şekilde ifade edilmiş duygusal veya flört niyetleri olmadan, sadece beğenilerden romantik bir anlam çıkarmak genellikle işlerin karmaşıklığına neden olabilir.
Durum belirler
Cevap
24Cevap
Hayır değil.. beğeni altı üstü.
Niye sadece selfieleri o zaman?
Flört değildir ama sadece özellikle selfielerini ve her zaman begeniyorsa bir şeyler vardır. Flört demek iki kişinin konuşması demek.
Yürümek oluyor bence karşı taraf illaki anlar yaani
hayırrr ama yaaa çok saçmaaaa değil tabi ki kandırşmaya çok müsaitsiniz
Hayır ne alaka benim de beğendiğim selfieler oluyor
Tamamda ben her Selfieyi beğenmek, diğer normal olan storyleri ama hiç beğenmekten bahsediyorum. Bence biraz tuhaf.
Bence Selfie ve normal olam storyleri beğenmek normal olabilir ama normal storyleri hiç beğenmiyorsan ama selfieleri hep beğeniyorsan tuhaf. Ama belkide tuhaf olan benim o zaman.
Nerelerden neler çıkarıyorsunuz ya. Heeeeeey hey
😀
benim hesabım bile yok, demekki ben aşk yaşayamıyorum 😂
Sen aşk ve flört arasındaki farkı biliyon mu acaba? Alakasi yok cünkü…
ne demek açıklar mısın
Bana yazsın diye beğeniyorum normalde çok aktif birisi değil beğendikçe daha çok atıyo bence flört ya da o yolda yürüyebiliriz anlamına geliyor…
Nefes alsa benden hoşlanıyor dersiniz basıl bir mantık bu 😄
Kendini hatırlatmak..
dikkat cekmek olabilir
Tamam da atatürkün sözünü mü beğenelim.
Bazen duruma göre
Seviyorsa konuşsun bence 😊
Hayatımda hiç bu kadar saçma ve alakasız bir şey duymamıştım 🤭
Niye normal storyleri hiç beğenmez, sadece selfieleri beğeniyorlar? Tuhaf değil mi sence?
Beğenmek flört değil bana göre. Arkadasiminkini de beğenebilirim, flortumunkini de.
Bu çok yanlış bi düşünce yapısı.
evet bir çeşit yürüme
Sana abayı yakmış :)
Hayır..😅
Boyle bir flort olabilirmi
Hayir, büyük ihtimalle herkese beğeni atıyordur.
Hayır olmuyor
Herşeye bir kulp bulmaya gerek yok
İhtimali var diyelim
Kişiliğe göre değişir
Hayır değildir..
Yürüyen kişiye bağlı
Hayor
Ne alaka?
Hayır
Duruma göre değişir
Değil ne alakası var ki
Degil