10 bin tl ile 15 bin tl ye şöyle kaliteli , orta boydan bir tık daha büyük laptop arıyorum ayrıca tuşları büyük olsa güzel olur öneriniz var mı beni pişman etmeyecek , birde maksimum 2 buçuk sene kullanmayı düşünüyorum.
Asus Vivobook serisine bak derim. İşlemci içindeki grafik birimini kullanıyor ama gündelik işlerde gayet yeterli olur. i5 işlemcili olan versiyonu öneririm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
laptop alma kardeşim paranı büyütmeye çalış dijital pazarlama veya başka bir eğitim satın al
ozaman ücretsizlerini izle işşin mantığını kavra ve işini hakkıyla yapanlar var gürkanzone gibi mentörlük yapanlar var. ayrıca dijital pazarlama eğitimi de var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Monster al
www.hepsiburada.com/acer-extensa-ex215-54-ntel-core-i5-1135g7-8-gb-512-gb-ssd-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-nxegjey005-p-HBCV00002SQNIQ Teknoloji&url_src=and-product-detail
Teşekkürler , ama tayvan ve çin menşeyli ürün kullanmıyorum
ben aldım memnun kaldım karar senin
Gerçi olabilir aslında
Nede olsa tayvan , çin'in düşmanı
ne anlatıyon dayım sen? laptop dedin önerdik alırsan al almazsan alma banane
Haklisin
Asus Vivobook serisine bak derim. İşlemci içindeki grafik birimini kullanıyor ama gündelik işlerde gayet yeterli olur. i5 işlemcili olan versiyonu öneririm
laptop alma kardeşim paranı büyütmeye çalış dijital pazarlama veya başka bir eğitim satın al
E ticaret eğitim seti hazırlayanların cidden kendine hayrı olsa e ticaret eğitim seti satmazlar
ozaman ücretsizlerini izle işşin mantığını kavra ve işini hakkıyla yapanlar var gürkanzone gibi mentörlük yapanlar var. ayrıca dijital pazarlama eğitimi de var
Bence saçma bir iş
tamam sen 8/5 17.002 tl ye çalışmaya devam et
Yok kardesim benim ztn miras var 3,5 seneye satılırsa ozamanın eflasyonu ile bana düşen pay 20 milyon tl felan olur mirastan
Birde halterci olmayı düşünüyorum altın madalya kazanıp 1000 cumhuriyet altını ödülünü almak istiyorum
Ordan da bir 20 milyon tl gelse ztn 2026 gibi falan cumhuriyet altini fiyati 25 bin tl yi bulur
Şimdilik amacım memur olmak birazda yazılım gibi bilişim dallarında kendimi geliştirip dil öğrenmek ha birde kpss calismak
10 tl ye laptop kalmadi pesin ver 10 bin digerlerini taksitle hallet
10 bine klavyesini alırsın ancak bu fiyata laptop mu kaldı
lenovo, hp tarzı şeylere bak derim
İyi.
Mümkün
The Grid Compass
İyi bir laptop çantası alırsın
Lenova
10 bin liraya artık laptopun tuşları gelmez