Tiktok'ta takip etmediğimiz herkese açık bir hesabın storysine bakarsak o bizim baktığımızı görebilir mi?
Lütfen kesin cevap verebilir misiniz?
Tiktok'ta takip etmediğimiz herkese açık bir hesabın storysine bakarsak o bizim baktığımızı görebilir mi?
Lütfen kesin cevap verebilir misiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yetiştirilme tarzından oluyor bu
kız şöyle hassastır erkek böyle olmalıdır gibi başlar hikaye böyle devam eder
kadına nasıl zayıf olur ve korunmaya muhtaç edilir öğretilir
erkeğe nasıl güçlü olunur ve korumaya hazır hale getirilir öğretilir
isteniyor ki kadın hep ezik kalsın hep korunmaya muhtaç kalsın hep koca parası yesin asla dirayetli ve güçlü kalamasın asla farklı spor dallarında liderlik edemesin zihniyet aynı zihniyet,
ben artık kadınların her şeyi yapabileceğine inanmıyorum bunu tartıştığım kadınlar aracılığıyla kabullenmiş oldum
kıza diyorum ki kızım bak senin çalışman güçlü durman gerekir, her şeye karşı hassas olma, güçlü dur dik dur savaş mücadele et liderlik yap bu amaç çerçevesinde hep düşün,
bu bir başarı değil bu arada kızım diyorum bu insanlık vazifen, yoksa depresyona girersin ezilirsin büzülürsün sana her şeyi yapar bu hayat diyorum
"ya işte ben kadınım ya ben şöyleyim ya ben böyleyim ya"
ya her yerde kadınlar güçlüdür diye niye söylüyorlar biliyor musunuz? buna ihtiyacınız olduğu için, erkekler için böyle şeyler söylenmiyor çünkü zaten yapılması gerekeni yapıyoruz bu süslü laflara ihtiyacımız yok biraz sizde böyle olun ya.
off off.
EVET GORUR
Evet