Her insanın cep telefonu o kişiye ait bir kara kutu niteliğindedir. Birçok bilgi ve sır orada yatar ama ya bir şifre ya da bir desen o kapıyı açabilir. Peki, telefonun ekranındaki duvar kağıdına bakarak, biraz da olsa o kişinin psikolojisini ve düşüncelerini anlayabilir miyiz? Soruya yanıt verenler, kilit ekranı görselini de atarsa şahane olur.
Telefonlarda kullanılan duvar kağıdı kişinin düşünce ve psikolojik durumunu yansıtır mı?
Kilit ekranı ve duvar kâğıdı bence de insanların hayata bakışını, algılarını, ruh hallerini yansıtıyor bu konuda başarılı veriler ve ip uçları elde etmek mümkün. Tabi ki telefonu insanların kara kutusu sayılabilir pek çok açıdan..
Yansıtır ama varsayılan duvar kağıdını değiştirmeyenler de var. Ben kendi duvar kağıdımı atamıyorum çünkü level atlamam gerekiyormuş sitede. Benim duvar kağıdım şey, Big Boss karakterinin puro içtiği bir sahne vardı MGS V: TPP oyununda, onu koydum. Canlı duvar kağıdı.
İnternet & Teknoloji konusunda 585 cevap paylaştı.
Evet. Android telefonumun icinde olan yapilardan (!) durum ay yila bakarak degistiriyorum. Su anda seyahat balonu var mesela... Bana seyahat yolculuk hevesi getiriyor.