İnternet & Teknoloji Reklam engelleyici artık çalışmıyor ne yapabilirim? Serein Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Youtube için böyle bir sorun yoktu normalde artık izin vermiyor engelleyicilere ne yapmam lazım? Reklam engelleyici artık çalışmıyor ne yapabilirim? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. uBlock Origin kullanmayı dene https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm 1 2 Yorumla Serein +1 yıl sağ ol barışcım u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim 😊
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. https://ibb.co/P6bgqCFChrome’a bunu ekle tamamdır. 1 9 Yorumla Serein +1 yıl adguard ben de kullanıyorum ama sorun onda bu uyarıyı vermesi bi arkadaş güncelle eklentiyi dedi ama nasıl oluyo anlamadım Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bende hiç sorun yok. En ufak reklamı bile engelliyor Yorumla Serein +1 yıl Allah allah işte bana da böyle uyarı geldi Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi? Yorumla Serein +1 yıl adblock kurdum onda da videoyu yürütmedi Yorumla Serein +1 yıl silip yüklerim adguardı Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Çalışır o zaman büyük ihtimal ve aktif olduğundan emin ol. Chrome - ayarlar - eklentiler buradan açarsan tamamdır Yorumla Serein +1 yıl evet teşekkür ederim Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Rica ederim Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı. Farklı arama motorunda denemelisin bazı arama motorlarında çalışmıyor... 1 3 Yorumla Serein +1 yıl opera gibi mi Yorumla Hipnotix +1 yıl Evet opera ya da firefox Yorumla Serein +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ublocker işe yarıyor diye duymuştum. Hala engelleme gelmedi galiba ona. Bana kalsa premium ver kurtul. :D 1 0 Yorumla
Hopss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Brawe tarayıcısı kullanın işe yarıyor. Ben şu an bunu kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Cevabacevap Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Youtube premium alabilirsin yıllık al daha uyguna geliyor youtube music de var içinde müzik uygulaması olarak 0 2 Yorumla Serein +1 yıl para vermek istemiyorum Yorumla Cevabacevap +1 yıl O zaman yapıcak bir şey yok Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl ben açtım reklam artık youtube da serbest. çözüm yolu hiç aramadım 0 1 Yorumla Serein +1 yıl ya reklamı napiyim ders çalısmam lazım Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Farklı uygulamalar denemelisin 1 7 Yorumla Serein +1 yıl ne gibi sen ne kullanıyosun Yorumla MrKuzey +1 yıl AdBlock kullanıyorum ben Yorumla Serein +1 yıl adguard kullanıyodum ona izin vermiyo youtube için adblock mu chrome uzantılarından mı indirdin yoksa pcye uygulama olarak mı indirdin Yorumla MrKuzey +1 yıl İndirip kullanmaya başladım pc ye Yorumla Serein +1 yıl işe yarıyo mu her sitede Yorumla MrKuzey +1 yıl Ben bir sorun görmedim yarıyor Yorumla Serein +1 yıl tamam indircem telefon için peki ne kullanıyosun Yorumla
BanaAşiksinTatlim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Premium a geçebilirsin 0 1 Yorumla Serein +1 yıl geçmiyom öğrenciyim Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Parayı reklamdan kazanıyorlarda ondan 0 4 Yorumla Serein +1 yıl izlemek istemiyorum reklamları Yorumla Nitro42 +1 yıl Bunun için engelleyicileri kapattılar Yorumla Serein +1 yıl lanet olsun Yorumla Nitro42 +1 yıl Artık her şey parayla ilgili Yorumla
samimialfa Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl güncelle güzelim çalışır :D 0 14 Yorumla Serein +1 yıl adguardı mı Yorumla samimialfa +1 yıl yeap Yorumla Serein +1 yıl silip yükleyim o zaman çünkü chrome uzantısıydı Yorumla samimialfa +1 yıl yok be güncelle butonu var oradan güncelle Yorumla Serein +1 yıl ayrıntılar bir de kaldır var Yorumla samimialfa +1 yıl yok ya logo var ya hemen yanında 3 icon var ilkine tıkla yapamazsan ekran görüntüsü at yardımcı olayım Yorumla Serein +1 yıl ne logosu😭 Yorumla samimialfa +1 yıl ahahah sen ekran görüntünü atsana yaw Yorumla Serein +1 yıl uzantı logosu mu yapboz parçası gibi Yorumla Serein +1 yıl ekran görüntüsü bu zaten Yorumla samimialfa +1 yıl yok yok o değil adgurad'a tıkla adgurard logosunun yanındaki butona tıkla sonra sayfanın bir kaç kere yenile Yorumla Serein +1 yıl filtre güncellemelerini denetle diyo o mu Yorumla samimialfa +1 yıl yoooook :D Yorumla Serein +1 yıl baska buton yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
uBlock Origin kullanmayı dene
https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm
sağ ol barışcım
Rica ederim 😊
https://ibb.co/P6bgqCF
Chrome’a bunu ekle tamamdır.
adguard ben de kullanıyorum ama sorun onda bu uyarıyı vermesi bi arkadaş güncelle eklentiyi dedi ama nasıl oluyo anlamadım
Bende hiç sorun yok. En ufak reklamı bile engelliyor
Allah allah işte bana da böyle uyarı geldi
Kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi?
adblock kurdum onda da videoyu yürütmedi
silip yüklerim adguardı
Çalışır o zaman büyük ihtimal ve aktif olduğundan emin ol.
Chrome - ayarlar - eklentiler buradan açarsan tamamdır
evet teşekkür ederim
Rica ederim
Farklı arama motorunda denemelisin bazı arama motorlarında çalışmıyor...
opera gibi mi
Evet opera ya da firefox
teşekkür ederim
Ublocker işe yarıyor diye duymuştum.
Hala engelleme gelmedi galiba ona.
Bana kalsa premium ver kurtul. :D
Brawe tarayıcısı kullanın işe yarıyor. Ben şu an bunu kullanıyorum.
Youtube premium alabilirsin yıllık al daha uyguna geliyor youtube music de var içinde müzik uygulaması olarak
para vermek istemiyorum
O zaman yapıcak bir şey yok
ben açtım reklam artık youtube da serbest. çözüm yolu hiç aramadım
ya reklamı napiyim ders çalısmam lazım
Farklı uygulamalar denemelisin
ne gibi sen ne kullanıyosun
AdBlock kullanıyorum ben
adguard kullanıyodum ona izin vermiyo youtube için adblock mu chrome uzantılarından mı indirdin yoksa pcye uygulama olarak mı indirdin
İndirip kullanmaya başladım pc ye
işe yarıyo mu her sitede
Ben bir sorun görmedim yarıyor
tamam indircem telefon için peki ne kullanıyosun
uBlock origin kullan bebeğim
Premium a geçebilirsin
geçmiyom öğrenciyim
Parayı reklamdan kazanıyorlarda ondan
izlemek istemiyorum reklamları
Bunun için engelleyicileri kapattılar
lanet olsun
Artık her şey parayla ilgili
güncelle güzelim çalışır :D
adguardı mı
yeap
silip yükleyim o zaman çünkü chrome uzantısıydı
yok be güncelle butonu var oradan güncelle
ayrıntılar bir de kaldır var
yok ya logo var ya hemen yanında 3 icon var ilkine tıkla yapamazsan ekran görüntüsü at yardımcı olayım
ne logosu😭
ahahah sen ekran görüntünü atsana yaw
uzantı logosu mu yapboz parçası gibi
ekran görüntüsü bu zaten
yok yok o değil adgurad'a tıkla adgurard logosunun yanındaki butona tıkla sonra sayfanın bir kaç kere yenile
filtre güncellemelerini denetle diyo o mu
yoooook :D
baska buton yok