Güncellemeler
+1 yıl
Sadece instagramda oluyordu bu yeşil cizgiler zaten instagrami silip yükledim ve sorun düzeldi zaten diğer hiçbir şeyde sorun yok teşekkürler yardımcı olan herkese
Telefonumu yeni aldım ve 2-3 kez düştü ama ciddi hasar alacağı bir yükseklik ya da zemin değildi sadece bir kez tahta zemine düştü ama hiçbir şeyi yoktu 2 hafta önce düşürdüğümde instagramda reels izlerken yeşil cizgiler belirip yok oluyordu max 5-6 saniye sürüyordu ve sonrasında yok oluyordu tam geçti artık olmuyor derken bugünde oldu ve daha büyük bir şekilde neredeyse ekranı kaplıyor önceden daha küçüktü video rahatça gözüküyordu ve ekran görüntüsü aldığımda yeşil cizgiler gözüküyor garantisi falan var sizce ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Darbeye bağlı birseyse garanti kabul etmeyebilirler. Kullanıcı hatası derler.
Telefon 2. El belki benden de kaynaklanmayabilir ya cidden etmezler mi
Sen yine şansını dene bakalım.
Ana ekran kaymış sanırım çizgiler ondan oluyor telefonu kapattıp açtın mı tekrar?
Evet yaptım
Aynımı hala?
Kaskolumu?
Uzun süredir yoktu sadece instagramda oluyor zaten haftada bur defa max oluyor 2 hafta önce oldu birde bugün
Hayır kaskolu değil 🥲
Keşke yaptırsaydn ya ne marka telefonun
Kasko neden yaptırmadın ki o senin garantin hata etmişin biraz sanki 🤦
Samsung markası ve 1 ay oldu daha alalı kasko yaptırmak bile aklıma gelmedi 2. el zaten tekrar telefon alacak dururmum da yok ne yapacagim bilmiyorum ya aileme de açıklayamam ki
Gidip hemen aldığın yere kasko yaptır vede gittiğin yere de yardımcı olurlar
2 else sıkıntı 🤦
Babamın arkadaşı diye almıştık ana ekranda falan sorun varsa zaten telefon hepten gider elimden orası ayrı akşam babamla konusucam artık yapabileceğim bir şey yok sadece instagramda oluyor diye bir şey olduğunu düşünmedim açıkçası teşekkür ederim
Rica ederim sıkma canını inşallah baban bir şey demez 🤦
Telefon düştügü zaman hafızası zarar görmüş telefoncuya götür yapsın yakın zamanda çöker.
Telefon ne
Samsung
Garanti karşılamaz
Hadi ya teşekkürler
Hee geçmiş olsun
Ana ekran hasarlanmış benim telefondada olmuştu
Ana ekranlık bir şey mi ki ya daha yeni aldım olmasın lütfen
Yani belki olabilir bende telefonu düşürdüm yeşil bi çizgi gidip geliyordu sonra bi daha düşürdüm o çizgi gitmedi bende ekran değiştirdim
Sadece 1 uygulamada oluyor ama telefonun genelinde sorun yok uygulamada sorun olabilir mi