Güncellemeler
+1 yıl
Laptopun modeli hp g4 250 p5u05ea yazıyor. Orijinal çıkma batarya bulsam daha iyi gibi muadilleri 6 ayda ölüyor…
Laptopum i5 8gb ramli hp markası.
2016 yılında 1400₺’ye internetten almıştım şimdi bataryası hiç şarj olmuyor çekince şarjdan kapanıyor 🥺
bilgisayarciya gittik yan sanayi 1700₺ orijinali 2800₺ dedi. Hp teknik desteğe başvurduk orijinali 2500₺’ye takarız dediler. Çok pahalı geliyor sizce napmalıyım?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence batarya alin orjinal. Laptoplwr cok pahalandi
Taşımak zorundaysan orijinalini taktır ama prizdeyken kullanıyorsan gereği yok pilsiz de kullanabilirsin
Elektrikler gidiyor 😒
Sürekli mi gidiyor sanki
Kısa süreli gidip geliyor 2-3 günde bir ve ben laptopu asla kapatmam. Sürekli açık kalır işim bitince kapağını kapatırım
Öyle yapma arada kapatman gerek güncelleme yapabilmesi için
Güncellemeleri kapattım
Windows update den bahsetmiyorum zaten sen yinede işin bittiğinde kapat daha sağlıklı olur
Hemen bana laptopun özelliklerini soyle çareyi bulayım
Ozelliklerini pek bilmiyorum HP g4 250 yazıyor
Siyah bir laptop olmalı laptopun altında amblem Vardır mavi renkle intel core veya siyah renkle amd ryzen yazar sende hangisi yazıyor
Intel i5 ve amd yazıyor
Hanımefendi :D öyle bir şey imkansız amd ve intel ayrı firmalar
Amd 2gb filan yazıyor bu ekran kartı değil mi?
Amd radeon yaziyor büyük ihtimal işlemci ise i5 sende doğru mu sana kotu haber islemcin u versiyonu yani düşük huc tuketimine sahip onu sürekli şarja takmamaliydin
Sürekli şarjda değildi ki. Taşıyordum başka yerlerde kullanıyordum. Geçen aya kadar 2,5 saat kullanım süresi veriyordu bir anda batarya ölmüş
İkinci el orjinal çıkma batarya alcan
Peki nereden bulabilirim?
Batarya bitince fişe takılı kullanmıştım ben
Yeni bir batarya almalısın
Yan sanayi al kendin tak yine gitcek o batarya