İnternet & Teknoloji Telefonla konuşurken ses gelmiyor neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Whatsapp ile konuşurken geliyor ama normal konuşurken karşı tarafın sesi gelmiyor ama benim sesimi duyuyorlar nasıl düzelir? Güncellemeler+1 yıl 48 saat sonra silinir şimdi silsem de Telefonla konuşurken ses gelmiyor neden? Cevapla Telefon Soruları WhatsApp Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Wp hoparlörü ve telefonun kendi hoparlörü farklıdır bir tamirciye götür 1 64 Yorumla baymemolinin +1 yıl 🥹çok akilli bu kiz Yorumla Canselllqx +1 yıl Tecrübeli diyelim Yorumla baymemolinin +1 yıl 😁😁baya tecrubelisin Yorumla baymemolinin +1 yıl Sesini kismistir aramanin ya Yorumla Canselllqx +1 yıl Klasik tc beyni işte kocakarı değil bu kız nihayetinde o kadarını da akıl edebiliyordur Yorumla Soran +1 yıl Ses full açık yinede gelmiyor Yorumla Canselllqx +1 yıl Tamam işte hoparlörde sorun var diyorum ya bi baktırmaktan zarar gelmez bende de öyleydi tamirden sonra düzeldi Yorumla Soran +1 yıl Format atmalarını istemiyorum o yüzden Yorumla Canselllqx +1 yıl Format atmıyorlarki Yorumla baymemolinin +1 yıl Whatsapta sorun var mı yokmu mantikli bi aciklama yapsana Yorumla baymemolinin +1 yıl Akilli insan coğaldi zaten Yorumla Soran +1 yıl Whatsapp da sorun yok diye yazdımya Yorumla baymemolinin +1 yıl Whatsapta hoparlor ve ustten ses duyuluyormu? Yorumla baymemolinin +1 yıl her şey normal mi sesin gidiyo mu karsi tarafs Yorumla Soran +1 yıl Whatsapp ile ilgili sorun yok iki taraf için de Yorumla baymemolinin +1 yıl Bu hanimefendiyede onu anlatiyorum whatsapta yoksa normalde olamaz Yorumla Canselllqx +1 yıl Sorry sorry benim wpde sorun vardı Yorumla baymemolinin +1 yıl Ne sorry kizim yaa mantik yokmu sende Yorumla baymemolinin +1 yıl Mantigi biraktim ikiside ayni mikrofon ve hoparloru kullaniyor başka secenek yok zaten Yorumla Canselllqx +1 yıl Var sadece ufak bir yanlış anlama Yorumla baymemolinin +1 yıl Klasik tc beyni ha armut seni😅 Yorumla Canselllqx +1 yıl Fındık beyninle laf sokmaya mı çalışıyorsun? Hahaha komik şey! Yorumla baymemolinin +1 yıl Kocakari akilli cahil seni😅 Yorumla baymemolinin +1 yıl Güzel kizsin hadi üzmeyeyim seni Yorumla Canselllqx +1 yıl Kudurma ama kemik atanın olur : ) Yorumla baymemolinin +1 yıl Egon mu şişik senin Yorumla baymemolinin +1 yıl Peşinden koştuğumu mu dusunuyorsun Yorumla Canselllqx +1 yıl Sen kim köpek benim peşimden koşacaksın mağaranda dinozor avla Yorumla baymemolinin +1 yıl Ego fazla şişik Yorumla baymemolinin +1 yıl Peşinden koşacağim tek güzel değilsin Yorumla Canselllqx +1 yıl Koşamazsın zaten senin aura bana yetmez sönük kalırsın Yorumla baymemolinin +1 yıl Sana bişey yansitmadim somurtkan güzel Yorumla Canselllqx +1 yıl Okey Yorumla baymemolinin +1 yıl Aferin uslu ol Yorumla Canselllqx +1 yıl Kes lan kellen omzuna ağır geliyor herhalde Yorumla baymemolinin +1 yıl İlk defa doğru konuştun sevimsiz güzel Yorumla baymemolinin +1 yıl Taşiyamiyorum ben bu kafayi agir geliyor Yorumla Canselllqx +1 yıl Güzel deyip durma lan Yorumla baymemolinin +1 yıl Çirkin misin ki? Yorumla Canselllqx +1 yıl Güzel olduğumu görebiliyorum extra söylemene lüzum yok Yorumla baymemolinin +1 yıl Sevimsiz oldugun için koyuyorum yanina😅😁 Yorumla Canselllqx +1 yıl Sevimsizsem yazma Yorumla baymemolinin +1 yıl Alindinmi sen yaa🥹 Yorumla baymemolinin +1 yıl Kiyamam ben sana😅 Yorumla Canselllqx +1 yıl Çok alındım Yorumla baymemolinin +1 yıl Güzelsin işte ne tavir yapiyon alla allaaa Yorumla baymemolinin +1 yıl Ama sevimsizsin kabul et Yorumla Canselllqx +1 yıl Postu ne hâle getirdin ya Yorumla baymemolinin +1 yıl Sana eğlence cikti🥹 Yorumla Canselllqx +1 yıl Ne demezsin! Yorumla Canselllqx +1 yıl @soran knk silsene postu ya b. ka döndü Yorumla baymemolinin +1 yıl Beni kucumsuyodun ya sevimsiz egoist seni Yorumla Canselllqx +1 yıl Hâlâ öyle Yorumla baymemolinin +1 yıl Devam et o zaman Yorumla baymemolinin +1 yıl Hicbizaman samimi davranmicam sana Yorumla Canselllqx +1 yıl Kes be Yorumla baymemolinin +1 yıl Sen kes sevimsiz egoist Yorumla Canselllqx +1 yıl Ay nolur davran aw Yorumla baymemolinin +1 yıl Ozelden yaz bi sen baan Yorumla baymemolinin +1 yıl Bana Yorumla baymemolinin +1 yıl Basima belamisin nesin ya susmuyor Yorumla Soran +1 yıl boş ver bence cevap yazma Yorumla Soran +1 yıl Çok şükür bitmiş kavganız yanlışlıkla güncellemişim bide Yorumla baymemolinin +1 yıl Kavgami tutkulu illeşmemi😁 Yorumla
baymemolinin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Aramadayken telefonun sesini bi aç bakalim bi whatsapta sorun yoksa normaldede olmaz zaten 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Son ses açık yinede böyle Yorumla baymemolinin +1 yıl Yazilimsal o zaman Yorumla baymemolinin +1 yıl Bi ayar falan sorunu olmali sifirlasan duzelir sanirim whatsap ta problem yoksa normalde olmaz Yorumla Soran +1 yıl Sistem güncellemesi yapmayınca böyle olabilir mi telefon sıfırlanabilir diye biliyorum Yorumla baymemolinin +1 yıl Whatsapta sorun yok dedin dimi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla baymemolinin +1 yıl Yazilimsaldir bakarsin sifirlama veya yeniden başlatmayla bile duzelebilir Yorumla baymemolinin +1 yıl Bi ayar yoksa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Wp hoparlörü ve telefonun kendi hoparlörü farklıdır bir tamirciye götür
🥹çok akilli bu kiz
Tecrübeli diyelim
😁😁baya tecrubelisin
Sesini kismistir aramanin ya
Klasik tc beyni işte kocakarı değil bu kız nihayetinde o kadarını da akıl edebiliyordur
Ses full açık yinede gelmiyor
Tamam işte hoparlörde sorun var diyorum ya bi baktırmaktan zarar gelmez bende de öyleydi tamirden sonra düzeldi
Format atmalarını istemiyorum o yüzden
Format atmıyorlarki
Whatsapta sorun var mı yokmu mantikli bi aciklama yapsana
Akilli insan coğaldi zaten
Whatsapp da sorun yok diye yazdımya
Whatsapta hoparlor ve ustten ses duyuluyormu?
her şey normal mi sesin gidiyo mu karsi tarafs
Whatsapp ile ilgili sorun yok iki taraf için de
Bu hanimefendiyede onu anlatiyorum whatsapta yoksa normalde olamaz
Sorry sorry benim wpde sorun vardı
Ne sorry kizim yaa mantik yokmu sende
Mantigi biraktim ikiside ayni mikrofon ve hoparloru kullaniyor başka secenek yok zaten
Var sadece ufak bir yanlış anlama
Klasik tc beyni ha armut seni😅
Fındık beyninle laf sokmaya mı çalışıyorsun? Hahaha komik şey!
Kocakari akilli cahil seni😅
Güzel kizsin hadi üzmeyeyim seni
Kudurma ama kemik atanın olur : )
Egon mu şişik senin
Peşinden koştuğumu mu dusunuyorsun
Sen kim köpek benim peşimden koşacaksın mağaranda dinozor avla
Ego fazla şişik
Peşinden koşacağim tek güzel değilsin
Koşamazsın zaten senin aura bana yetmez sönük kalırsın
Sana bişey yansitmadim somurtkan güzel
Okey
Aferin uslu ol
Kes lan kellen omzuna ağır geliyor herhalde
İlk defa doğru konuştun sevimsiz güzel
Taşiyamiyorum ben bu kafayi agir geliyor
Güzel deyip durma lan
Çirkin misin ki?
Güzel olduğumu görebiliyorum extra söylemene lüzum yok
Sevimsiz oldugun için koyuyorum yanina😅😁
Sevimsizsem yazma
Alindinmi sen yaa🥹
Kiyamam ben sana😅
Çok alındım
Güzelsin işte ne tavir yapiyon alla allaaa
Ama sevimsizsin kabul et
Postu ne hâle getirdin ya
Sana eğlence cikti🥹
Ne demezsin!
@soran knk silsene postu ya b. ka döndü
Beni kucumsuyodun ya sevimsiz egoist seni
Hâlâ öyle
Devam et o zaman
Hicbizaman samimi davranmicam sana
Kes be
Sen kes sevimsiz egoist
Ay nolur davran aw
Ozelden yaz bi sen baan
Bana
Basima belamisin nesin ya susmuyor
boş ver bence cevap yazma
Çok şükür bitmiş kavganız yanlışlıkla güncellemişim bide
Kavgami tutkulu illeşmemi😁
Aramadayken telefonun sesini bi aç bakalim bi whatsapta sorun yoksa normaldede olmaz zaten
Son ses açık yinede böyle
Yazilimsal o zaman
Bi ayar falan sorunu olmali sifirlasan duzelir sanirim whatsap ta problem yoksa normalde olmaz
Sistem güncellemesi yapmayınca böyle olabilir mi telefon sıfırlanabilir diye biliyorum
Whatsapta sorun yok dedin dimi
Evet
Yazilimsaldir bakarsin sifirlama veya yeniden başlatmayla bile duzelebilir
Bi ayar yoksa