Anladım benim de bu tür hesaplarım var ama anlaşılır diye kullanamıyorum, teşekkür ederim, bazı fake hesaplar aşırı gerçekçi oluyor çok takipçili gönderili kız hesabı oluyor ya onlara daha çok inanır açık saçık kız paylaşmam lazım nasıl fotoğraf bulacağımı bilmiyorum
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Gerçeğe yakın fake hesap açmak istiyorum. Bunun için arkadan kız pozu ve fotoğraf bulabileceğim site önerir misiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yabancı bir kızın hesabını kullan, Türk kullanırsan yakalanınca hapis cezası var
Anladım sağ ol
Herhangi bi kızın fotolarkni kullanabilirsin mesela
Knk 300 lira senin için para mı
Ne için kullanılabileceğine göre değişir yatırım içim 200 bile önemli benim için öğrenciyim çünkü
Bankaya borcum vardı da
Bu ayın taksidini yatiramadım
Borç atabilir misin
Telefon numaramı da veririrm sana
Intikamm almanin farkli farkli yollari var ama simdi uzun uzadiya anlatmak olmaz. Baska alternatiflerde dusunebilirsin iyi dusun?
Bende var hazır istersen vereyim
Gerçekten mi
Evet
İnsta kullanıcı ismi ney yorumun kaldırılmadan silerim
Nasıl yani anlamadım
Kullanıcı ismini merak ettim hesaba bakmak için
Senin kendi hesabın mı gerçekçi duruyor sadece kız hesabına benzemiyor
Yok fake hesap kendin ayarlarsın
Anladım benim de bu tür hesaplarım var ama anlaşılır diye kullanamıyorum, teşekkür ederim, bazı fake hesaplar aşırı gerçekçi oluyor çok takipçili gönderili kız hesabı oluyor ya onlara daha çok inanır açık saçık kız paylaşmam lazım nasıl fotoğraf bulacağımı bilmiyorum
Ben yardımcı olabilirim sıkıntı yok
Tehlike çanları çalıyor
Napcan knk
Beni aldatan eximi işletmek istiyorum
Salla gitsin
Çok sinirliyim bunca zaman apyal yerine koydu nasıl boşvereyim haddini bildirmek gerek
ergen misin