Deep-Web (Karanlık İnternet) acil?

Arkadaşlar öncelikle merhaba;

Ben bu deep web illetiyle 1 ay önce tanistim. İlk başlarda çok saçma ve iğrençlik doluydu. Ama sonra rastgele basınca şikeli maçları gördüm bir yerde. Üstte yazan linki pc de not defteri acip kayit ettim. Her hafta cikan maçlarla kupon yapip oynuyor hileylede olsa para kazaniyordum taki geçtiğimiz pazar günü ne kadar.

Pazar günü akşam pc yi actim not deftetindeki siteyi kopyalayip bu deep web sitelerine giriş yapabilmek için kullanilan tarayiciyi actim linki yapistirdim ve enterladim. Ama düzenli olarak girdiğim yer değildi yine ingilizceydi ama bu sefer fotoğraflar vardi, garip silaha benzer mavi birsey helikopter ve uçak resimleri. Ama daha önce hiç böyle uçak veya helikopter görmedim çok değişik bir şeydi. Yazilarin ve bu değişik şeylerin fotografini cektim, dün sabah İngilizce öğretmenime yazilari okuttum.

Gizli bir üs icerisinde yapilan calismalardan falan bahsediyor dedi teşekkür edip ayrildim yanindan. Neyse dün akşam okuldan eve geldim ustumu giyinip sofraya geçtim. Telefon caldi "1234" numara buydu, bir adam ingilizce birşeyler söylüyor du pek ingilizcem yoktur o yüzden dediği şeyleri kelimesi kelimesine yazamam, kısaca şöyle; Adam bagira cagira birşeyler anlatiyor "uesey" bu kelime ve "Meksiko" cümlelerinde çok geçiyordu. Dedim herhalde biri benle dalga geçiyor. Kufur edip kapattim telefonu. (Az önce de birisi XXX diye birşey artik tel. No. Sumu yoksa harf mi bilemiyorum.) Böyle birşeyle aradi bu sefer baya bir korktum telefondaki adam İngilizce konuşuyordu yine, adimi soyadimi falan değişik bir şive aksan (Artik her neyse) ile soyleyince benim sirtimdan catallara dogru soğuk ter akmaya başladi. Çok korkmaya başladım ev telefonlari kapandi internet erişimi yok şu an Alisveris merkezinde bir restaurantin interneti ve tabletini kullaniyorum. Oturduğumuz semtte tüm market ve dükkan larda telefon hatlari kesik internet erişimi yok. Ve cep telefonlarida arama yapmıyor. lütfen yardim edin ne bu?
Güncellemeler
+1 yıl
Facebook ve twitter hesaplarima giriş yapamiyorum beyaz bir ekran link girilen yerin altında yani ekrankin sol ust köşesinde + isareti gibi birşey cikiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ilginiz ve yardimlariniz icin tesekkur ederim. Şimdi size şaka yaptigimi bildiriyor ve hikayenin gercek kismini anlatiyorum;

1 ya da 2 ay tam hatirlamiyorum bu deep web olayi ile tanistim ilk basta gercekten çok mide bulandirici seyler vardi ama sonralari maç kuponlari veren biryer buldum. Neyse üye oldum kuponlari takip ediyorum 3 5 kupon paylasmislar hepside tutmuş. En yeni paylasilani bende oynadım ve tuttu.(yazi sigmadi 1 guncelleme daha)
Deep-Web (Karanlık İnternet) acil?