AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben ilk gününün gecesi engellerim silerdim her yerden
Peki böyle yapması pişman olduğu için mi
Değil. Senin elinin altında olduğunu anlamış istediği gibi gel git yapıyor izin verme buna
Ah evet o yüzden taviz vermedim 🥺
Bende ona cevap vermem, obenim mesajımı görmediyse bende onu görmem
İstediği zaman beni bıraktığı yerde bulacak biri değilim dengesizlerle işim olmaz.
Tepkim güle güle sevgilim haftaya beklerim seninle aşk olmaz derdim 😂
Görüldü bırakıp 5 gün boyunca yazmadiysa aklında başkası var ve onunla olmadığı icin sana döndü belkide seni kullanıp baskasini kıskandırmak istedi asla şans verme engelle.
Hâla ınstagramdan takipleşiyoruz ama taviz vermedim hiç
İnstadn çıkar ve mesajlarına yazdiklarina bakma ve senin stlerini hiç biseyini gormiycek şekilde gizle 1 hafta 10 gün boyunca bir çaba göstermediyse pişmanlık duygusu veya özür dilemediyse engelle kardesim
5 gün sonra bana yılbaşı için 23 te kalmayalım konuşmamız 23 te kalmasın dedi çaba gibi geldi bu ama içim soğumuştu diye sadece teşekkür ettim 🥺
Hayır sakın inanma çaba bu değil sadece duygularını ele geçirmeye calisiyo
Bencede 🥺 ghostlayıp sonra gelmesi zaten başlı başına tuhaf
İnsta aktifligini kapat onun yazdığı mesajlara bakma mümkünse st atma hergün aklı cikarcasina deli dana gibi sana ulaşmaya çalışırsa öyle şans ver
Aynen story atmayı azaltmam lazım öyle yapayım olmadı teşekkür ederiiim
Rica ederim 🥰
Çok sinirlenirim demek beni kaideye almiyorki cvp vermiyor diye düşünürüm
Neden bir erkek 5 gün sonra arar sizce pişman olduğu için mi
Bence pişman olmamıştır aranızda biseyler olduysa onları ozlemistir
Aramızda pek bir şey olmadı 2 kere buluştuk 2 ay mesajlaşmıştık
Ozaman yeni arayışlar içine girdi bulamayınca da sana geri döndü ya da şöyle bisey vardı biriyle tanıştı ve olmayınca sana döndü
İlla biri olmak zorunda mı 😑
Yani insan sevdiğine 5 gün mesaj atmadan duyabiliyorsa bunda bisey vardır tabi seviyorsa
Adı konulmamıştı bizim aslında ya aman Allah’a havale ettim
Yeni aşklara yelken açtım diyorsun yani
Yok ya öyle biri değilim ki erkek arkadaşım hiç olmadı benim bunu biliyordu o da
Himm yanlış anlamazsan yaş kaç
25
Daha çok gençsin dediğin gibi boş ver bulursun yine birini
Görüldüyü bırak 1 gün cevap yazmadı instadan çıkardım
Eğer birileri tarafından rehin alınmadıysa hadi ordan ederim.
hadi ordan senle mi uğraşıcam de 5 gündür nerdeymiş
5 günün hesabını versin bi bakalım ilk önce..
Has nicktir lan oradan derdim
5 gün ayrılık sebebi
Bay bay tatlım derim
hayat bayram olsa uzansak sonsuza
5 gün yazmayan kişi flörtüm olmaz artık
Hayır saf mıyım
Neden böyle yapar sizce peki
Başkası ile konuşup buluşup kız yol verdikten sonra sana yazıyor işte bunu anlamak zor değil
Harbi mi
Evet bunu anlamak zor değildir emin ol yani ben bir kız olarak eski flörtüme exim yazınca bakmıyorum sonra konuşma bitince ona yazıyorum can sıkıntısından oda kendini stres topu yapma vallahi Aşko
Ya peki neden yılbaşında 23 te kalmayalım diye aradı o zaman illa biriyle konuşmuş mudur o 5 gün içinde 🥺
Tabiki yani benimde ona bakılırsa exim takılıyordu aramıştım kapalıydı telefonu sonra bana saat 14 de mutlu yıllar yazdı yani elde tutmak inanma bunlara
Hâla ınstagramdan takipleşiyoruz bilerek çıkarmadım umursamamış gibi görünmek istedim o siliyorsa silsin diye ona bıraktım ama o da silmiyor napmam lazım
Bence çıkarma ama mesajlarına geç bak ya da sende 2 gün sonra bak kafama göre yaz ona hayırdır sen silme kendini çek at eğlen kudursun
O aramadan sonra yazmadı hiç valla wp de geçen gün durum atmıştı acaba ben numarasını kaydettim mi diye görmek için mi bilmiyorum şansa 10 saat sonra gördüm durumunu 😂
Yani bu erkekler çok canım anlamak zor yani ama bunlara köpek gibi davrancan anca senin değerimi bilirler bana yazıp yazıp görüldü atıyor desem 🤣🤣🤣
Valla dengesiz hepsi cidden 😂 hiçbir şekilde çıkarmayacağım ama cidden istemeyen bir erkek silerdi dimi ben silmediğim hâlde silerdi bence istemeyen biri
Bence silmez benim bir sürü erkek arkadaşım oldu hiç biri silmedi illa yazmak için bence yoksa silerdi belki hepsinin numarası vardır bile
Bende inat ettim ya silmeyeceğim kendi bilir oh olsun ona 🥺 storylerimi sürekli görüyor da kendi bilir ya
Bence de silme ama sen seviyorsun galiba onu
Sevmek değil de zoruma gitti hak etmemiştim bunu ne insanlar var neler yapıyorlar böyle muamele görmemişlerdi ghostlanmak falan
Ben ona beni ara sesini duyarım da demiştim olur demişti aramamıştı ertesi günü mesajıma görüldü attı 5 gün sonra yılbaşında aradı 🤷🏻♀️
Yani tatlım dediğim gibi ben bile bir kızım öyleyim erkeklerin geneli böyle sende ona göre muamele yapmalısın ki üzülme çünkü yaşadım ve şu an köpeğim bana yazıyor ben bakmıyorum sende öyle yap ona köpek gibi davran bak bakalım ne olucak
Ne yaptın böyle oldu taktik verir misin hiç erkek arkadaşım olmadığı için bilmiyorum da
Ona köpek gibi davrandım o yokmuş hibi hep takıldım dış görünüşümü değiştim saçımı boyadım kilo aldım iş kurdum böyle yaptıkça o beni gördü
Kendi hayatına odaklandın dimi
Evet
Cidden işe yarıyor.. bu 5 gün içinde dışarılarda story attım vs kendimi de atıyordum storylerime utanmadan kalp atıyordu birde ama yazmıyordu sonra baktı ben umursamıyorum yılbaşı gecesi aradı
Beni ekle swn
Olurr
Gizlisin ama 🥲
Benim fake hesabımı ekle kapalibirhesap50
Ekleyemiyorum valla morsevenbiri bu hesap benim sen ekleyebilir misin
Ekledğm
Oha neden bildirim gelmedi ve gözükmüyor 🥺 mesaj atabiliyor musun bana acaba
Ekle
İstek gözükmüyor ki yeminle
Ayarı değiştirdim mesaj atabiliyor musun
Evet ya
Mesaj atabilir misin istek gözükmüyor cidden
Çok hesap var senin tam olarak adın ne _falan var mı
morsevenbiri sadece
Bu hesabını 2 saniyeliğine gizliden çıkar istek atayım sana
Tamam bekle
Açtım
Kapalibirhesap50
Şaka mı ya niye gözükmüyor
Kdpwmwşdls
Bu yorumdaki yazdığın hesapta kendini anonim yapmışsın ya anonimden çıkar kendini dlnxödm
Hayır be
Normal 30 talip edilen var
Dlkxşdmd valla yoksa olmuyor cidden
Bende de 5 takipçi var morsevenbiri
Engel atarım