İnternete kaç para ödüyorsunuz hızınız nedir?

TTNET hızı vs iyidi ama taahüt bitti oldu 773 TL taahüt yok diye böyle bir şey yapılabilirmi?
O paraya 1.000 Mbps internet kullanılıyor yani. ZORUNDA, ZORLA, TECAVÜZ ayıp ulan.
Bende var 75 MBps download 18 mbps upload.

Şimdi ben Türk net ile görüştüm Taahütsüz 299 TL 100 Mbps internet e ödeme olacak bi de yayıncı kodu ile kayıt yaptıracam böylelikle ilk ayı ücretsiz kullanacam sonra kredi kartı olmadan kayıt oldurtacam bu akşam bakalım TTNET ARAR yine iptal verdik ama teklifine göre bakacaz ama içim rahat değil bana yaptığı muamele ne yaparsa yapsın Türk Net e göre iyi teklif yapabileceğini zannetmiyorum.

İptalini verdim ben TTNET'in annemi aramıslar benim telefon hep kapalıya akşam arayacaklarmış bakalım bizimkileri ikna edip Türk Net e kayıt olacam

Türk Net e ön yargıları var gidip babam araştırma yaptı hemen bakmıyorlarmış bilmem ne felan oldu bakalım.

Şimdi yani böyle taahüt bitti diye tecavüz edenlerle olmak istemiyorum en azından taahütsüz olsun bağımsız olayım e devletten iptal ederim bakalım.

Bu arada siz kaç para ödüyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
İşte bizimkiler ben kayıt yaptırdım internetten kredi kartı bölümü açılınca biz kredi kartı veremeyiz başka türlü oluyorsa olsun demişlerdi kalmıştı öylece sonra bugün beni aradılar işte niye böyle oldu siz neden vazgeçtiniz dediler bende dedim ailem kredi kartı muhabbetini duyunca vazgeçtiler deyince oda dediki yaa ben sizi tabiki kredi kartsızda üye yaparım felan dediler 600 TL dedi ama bu akşam bakacaz ben şimdi TTNET iptal edince 600 TL kurulum vermeyecem
Güncellemeler
+1 yıl
Modemin hakkı Türknete geçiyormuş böylelikle modem götürmek zorunda kalmayacam TTNET e :D
bana mesaj attılar eğer TTNET isterse bende Türk Netin attığı mesajı söyleyecem yiyin birbirinizi diyecem :D
İnternete kaç para ödüyorsunuz hızınız nedir?