Daha önce hiç ios telefon kullanmadım. Bu ara kullandığım telefon çok bozulmaya başladı. 15 pro max alıp almama konusunda gidip geliyorum, sizce değer mi?
Androide de 60 k vereceğime 10-15k ya daha iyisini almak mantıklı geliyor
Daha önce hiç ios telefon kullanmadım. Bu ara kullandığım telefon çok bozulmaya başladı. 15 pro max alıp almama konusunda gidip geliyorum, sizce değer mi?
Androide de 60 k vereceğime 10-15k ya daha iyisini almak mantıklı geliyor
Sosyal medya bağımlısıysan, fotoğrafları paylaşırken takıntılıysan al. Yoksa gereksiz o kadarı. 13 bile işini görür.
Daha önce iphone kullanmadım demişsin. Fiyatlarının yakın olması özelliklerinin yakın olmasıyla alakalı. Dahili hafıza dışında belirgin bir perf. farkları yok. Hepsi sağlam, uzun ömürlü ve kaliteli. üst model alacaksan bir karşılığı olmalı senin açından. Yoksa ilk defa iphone aldığında sağ sol kaydırıp "ee bu kadar mıydı" diyorsun. Bende olmuştu şahsen :) Paranı harcayacaksan karşılığı kadar harca ülke büyük bir bataklık şu sıralar :D
Yenilenmişleri hiç araştırmadım açıkçası. Ama garanti falan veriyorlar galiba. Kanaatim elle açılıp, parça takılıp, tekrar elle montajlanan cihazlar olduğu için başını ağrıtma ihtimali yüksek. Riske girmeye değer mi bilmem.
Cevap
1Cevap
Telefona bu kadar para verilmez ya cok pahali gibi
Parani biriktir ilerisi icin lazim olur
Ben almanyadan 14 Pro Max getirdim geçen yil mis gibi kamerası bataryası hızı on numara, android 10 yıldır kullamadım kullanmam Tost makinesi=android telefon
Değmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?