Renkli mürekkebi kullanmaya çalışıyorum ama siyah mürekkebin bittiği uyarısı geliyor. Tam anlayamadım. Ne yapmam gerek renkli yazdırmam için?

Renkli mürekkebi kullanmaya çalışıyorum ama siyah mürekkebin bittiği uyarısı geliyor. Tam anlayamadım. Ne yapmam gerek renkli yazdırmam için?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arkada açılan program Adobe acrobat 11 veya x ocr ile wordden renk değiştirebilirsiniz, yazıcıdan sadece renkli seçeneği varsa belki olabilir ama siyah da renk kabul ettiği için bu şekilde olabilir
Çok acilse belgeyi atın ben ayarlıp gönderim deneyin bir
Programla renk mi değiştiriliyor nasıl yani tam anlayamadım.
Biraz karışık ocr ile harf tanıtırsın gerekliyse, değilse renk değiştirirsin yazı rengi
Ama siyah çıkıyor yazılar nasıl yani
Yazılımlar siyah renk olarak gösteriyor dolayısıyla siyah devreye giriyor fakat toner mürekkep yok, ben şu şekilde yapardım en koyu lacivert yapardım baskı alırdım. Wordden kolay pdf te ise kesin değil ama senin pdf de olur gibi düzgün şekilde Word e çevirip renk ayarlarsan baskı alırsın muhtemel
Deneyeceğim teşekkürler
Renkli için siyahı da doldurman gerekiyor. Video izleyip yapabilirsin. Aynı marka.
https://www.youtube.com/embed/C9jbx7IP6FwSiyah olmadan sadece renkli basamassın :D
Sonra aklıma geldi. Stopa basın diyor devam etmek için ama işe yaramadı.
Ne farkeder siyah mürekkebin yoksa direk kapat gitsin. Siyah alınca takarsın kullanırsın. Direk çalışır :D
Direkt kartuşu alıp götürsem olur mu doldurmak için? Nasıl oluyor ilk kez yapıyorum da.
Yani elimde mürekkep yok gidip bir yerden doldurmak istesem.
Doldurabilirsin, sonrasında getir tak çalışır.