Güncellemeler
+1 yıl
Zaten biliyosun buraya ne yaziyosun gibisinden yaziyosunuz ama benim bunu anlatcak kimsem yok kafam cok allak bullak ne yapcagimi bilmiyorum. Gidip yuzune vurup sorasim var ama inkar ediceek ama benim o gizledigi seyleri bulmam gerekiyo kanit olarak ama nasil?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
E o zaman bize neden soruyorsun? Boynuzluyor seni demek ki?
Cevap vermeseydin o zamann neden tersliyosunuz anlamiyorum ya
Yani hanım efendi. Soruyu sormadan okusanız anlarsınız. Tutamıyorum kendimi. Bilmeyen insana saygım sonsuz. Ama cahil insana artık dayanamıyorum. Cevaplıyorum.
Cahillikle alakasi yok belki bir akil veren olur diye buraya danismak istedimm bu kadar basit
Hanım efendi. Konuyu paylaşmak dertleşmek için yazın o zaman. İnsanlar sizin cahil olduğunuzu düşünmesin. Öyle yazsanız belki en iyi okuyacak ve ya sizi teselli edecek kullanıcı olabilirdim. Ama neden 2. hat kullanır? Sakın iş demeyin biliyorum diyince ortalama zekası olan biri e biliyorsan neden soruyorsun yazar (!)
Bi düşünelim acaba neden. Evet aklımıza aynı şey geldi. :D
Görünen köy için kılavuz arıyorsun, bir işler karıştırıyor işte belli ki...
Normal bence, Instagram priv hesabı açmak gibi bir şey.
kendi soruna kendin cevap vermişsin zaten
Daha fazla cevap ariyoru
Ariyorum
dünya dışı varlıklarla irtibatta kalmak için
Aldatmak için baska ne olabilir
Ve whatsapida var tek kendini koymuss
Seni hayatindan çıkartmış anlaşılan kendi halinde takılıyor
Hic cikarmisa benzemiyo iyi davraniyo beni her zzman dusunuyo beni sevdigine eminim ama neden boyle yapiyo anlamadim
Sen anlama diye sanada iyi davraniyor derler ya karda yürür izini belli etmez iste öyle
Aynne ya da vicdan yapiyodur demii
Olabilir ama ikiside olabilir ama var bi yediği haltlar belli yani insan iki telefon niye kullansin
Aldatiyordur büyük ihtimalle gözlemle bir süre
Elimden hic bisey gelmiyo susup oturuyorum oyle 2. Telefonumu var yoksa Şu an kullandigi telefondami kullaniyo hatti hic bid fikrim yok is arsbasina kadar baktim ne bir 2. Telefon nede hattı bulabildimm
Zordur kaç yıllık evlisiniz
3. Yıla giricez
Yanlış seçim yapmışsın
E çözmüşsün sen zaten olayı :D Bize gerek yok :D
Anlatcak kimsem yok cunku ne yapmam lazim daha fazla cevap icin buraya yazdim zaten
Şimdi öncelikle aldatacak kişi tek telefonlada aldatır. Yani 2. telefon olmasını aldatıyor olduğu anlamına gelmez. Senden gizlediği bir şeyler olduğunu söyledin. Bu kısmı biraz daha aç.
Simdi esimin 2. Hatti var ve bu hat uzerine whatsapida var tek kendini koymuss. Bu 1 ay once yeni hat almaya gitti ama o 1 tane daha almis hemde suanki kullandigi numaranin son 2 hanesi farkli
Ee sorun kısmı ne? :D
2. Telefon 2. Eş demek değil mi
neyi oluyorsun onun?
Muhtemelen karısı
@gokhan003 esiyimm
Fark edilebilecek değişiklikler oldu mu peki eşinde
hmmm anladimmm :( eger telefonu gorunce o ne telefonu diye sor.. cevabi yoksa anlarsinn.. derse is telefonu deki numarasini yinede bana verde neolur neolmaz eger ozamanda vermezse anlarsin zaten
@gokhan003 hayir olmadi ilgileniyo iyi davraniyoo opuyo kokluyo yanasiyo onlarda hic bi sikinti yokk
ozamann korkmaa yokturr insallahh birseyy.. eger eskiden daha fazlasini yapiyorsa ozaman bir sorunu vardir
tamam işte hepsi normalmiş yanaşmaz ise bi sıkıntı olmalı sende oda yok
Eskiye göre azalma oldumu asıl detay burada
Ama neden gizli kullaniyo onu anlamiyorum
Senin kurcalamana izin veriyor mu
@gokhan003 benim bildigimden haberi yok o ikinci hattan
Sen nasıl öğrendin 2. Hattı
@gokhan003 e devletten
Aradın mı hiç bence başkasına bi arattır
Borc var mı diye kontrol ediyorum faturali hatta vardi borcdan dolayi kapandi zaten kontrol ederken ustune bir hatti oldugunuda gordum iste sonra ekledim baktim whatsapi var mı diye vardi iste kendini koymus bitek
Hmm bişeyler var sanırım 2. Telefonu eve getirmiyor olabilir
belkiii eski numarasi fealndir diyecemde oda olmaz
Yok canim degil yeni aldigi numarayla ayni o gun almaya gittiginde almis iste bende diyorum para o gun nasil bitti diye
sormadinmii para nasil bitti felan diye?
Sordum hat aldim kirilmaz cam caktirdim sigara aldim falan filan dedi bende bisey demedimm
Çıkar kokusu yakın zamanda. Ona karşı ilgini arttır biraz kendini hissettir sürpriz yap tepkisi ne olacak o u dene
@gokhan003 hic bisey yokmis gibi davraniyorum zaten tepkilerinde hic bisey yok soguma falan hic bisey ama neden yani bunu sorguluyorumm 1 aydan beri kanit olmadan hic bisey demek istemiyorumm
hat aldimm demis zaten, sende deseydinn hayirdir niye aldin diye?
neysee cikar merak etme kokusu yakinda
İlgini arttır bak beni dinle bi tık fazla özen göster ona anladın sen
Canim benim faturali hatta kapandigi icin yeni hat alcagini ben zaten biliyodumm o gunde yeni telefonda alcakti benimde isim oldugu icin ben gidemedim onunlaa oda iste hat alirken bi tane daha almiss ondan benim haberim yoktu istee
haaa bu ne yaa cok karisikk durummmm :( boş ver zamanla yakalarsinn eger birsey cikarsa
Biri olsa bile ona dermanı kalmasın yani demek istediğim bu
Evet canim insallah bende oyle umuyorumm
insallahh canimmm, insallah aklina gelen basina gelmezz.. kotu dusunmeki kotu olmasinn :)
sen kendini ona karsi daha boyle seyli ol seni istesin dursunn sensizz yapamasinnn.. yatakta felan filan anlarsin
Bende aynısını dedim adamda derman kuvvet kalmasın ki başkası varsada onu mutlu edemesin
İnsallah canim tesekkur ederimmm☺️
insallaahhhh canimmmmmmmmmmm <3
kendini susle at kollarina
biliyosun neden oldugunu daha ne diyelim.
Ayrılacam illa diyorsun
Aldatıyor bu kadar basit
Tavsiyem var istemisin
Ne gibi?
Aldatıyordur.
karisini obur hattan ariyordur
senle konuşuyordur
Benlemi?
birinci hattı iş için ikincisi özel dir işte
Aldatıyordur
O iş ıcın
Sende onu aldat