İnternet & Teknoloji Whatsappta tek seferlik gönderilen videoyu veya fotografi kaydetmenin bir yolu var mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ekran kaydi alinmiyor engelleniyor ama baska bir yolu var mi? Güncellemeler+1 yıl Ikinci bir telefon sansi yok arkadaslar baska önerileriniz var mi? Whatsappta tek seferlik gönderilen videoyu veya fotografi kaydetmenin bir yolu var mi? Cevapla WhatsApp Soruları Fotoğraf Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır, boşuna kendini yorma :-) 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ne yapacaksın biri öyle gönderiyorsa sende durmasını istemiyordur 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 687 cevap paylaştı. Ses açma ve power tuşuna aynı anda basıp ekran görüntüsü alıyorsun kuzum 0 0 Yorumla
perqoloq-33 Takip Et Xper 5 Yaş: 118 , eic 100% +1 yıl Telefonların genelinde ekran kaydı var.. şayet yoksa benzeri program ile işiniz halledilir. 0 0 Yorumla
lolly_gag Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl başka telefondan çekebilirsin anca, kendi telefonundan yapaamzsın bir yolu yok 0 5 Yorumla Projectmachine +1 yıl Tecrübe desen var :) Yorumla lolly_gag +1 yıl @Projectmachine hahahahhah yapmadım ama böyle bişey :D Yorumla Projectmachine +1 yıl Ama bu fikir düşünülmüş 😀 Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 +1 yıl @lolly_gag Yorumla Am_ara +1 yıl Bu nedir ya Allah aşkina bu nedir böyle ya 😍😍😍👏👏👏😍😍😍 Yorumla
Bayxz1997 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Üstsüz video mu attı biri? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Bayxz1997 +1 yıl Bende çok basit kaydediliyor, onu hep izlemek için mi kaydedeceksin? Delil amacıyla mı kullanacaksın? Yorumla Soran +1 yıl Nasil kaydediliyor Yorumla Bayxz1997 +1 yıl Bakayım benim Watsappa, çok kolay ya, izlemek ićin mi kaydedeceksin? mastürbasyon... on mu yapıyor videoda? Video çok var bende, atabilirim. Yorumla Soran +1 yıl Evet izlemek icin nasil yapicam Yorumla Bayxz1997 +1 yıl Zaten izlersin, silinmez, izledin zaten, üstüne dokun sonra sağ üsteki üç noktaya dokun kopyala diyor sonra başka bir yere örneğin Instagrama yapıştır. Yorumla Bayxz1997 +1 yıl Video dolu bende, atarım. Yorumla Bayxz1997 +1 yıl Halettin mi? Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Neyin peşindesin abla 1 1 Yorumla Rojjjjjjj89 +1 yıl OAKSOWQKKSOSKSKOQMSKS Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Başka telefondan videoya alıp çek 0 1 Yorumla izmirligenc35xx +1 yıl FBI Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var, başka telefonla ekranın fotoğrafını çek :D 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 736 cevap paylaştı. Mobizen 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor denedim Yorumla
Rs3169 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Harici ekran alintisi araci indirip deneyebilirsin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Bildigin var mi? Yorumla Rs3169 +1 yıl Mobil için screenmaster var Androidde eger wp Web kullanıyorsan windowsun ekran alintisi aracını kullanabilirsin Yorumla Rs3169 +1 yıl Biraz eski bir uygulama ama screenshot tile i da deneyebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Whatsapp web bilgisayar icin degil mi? Ben Iphone kullaniyorum ne yaptiysam olmuyor. Mobilzen denedim o da olmadi. Screenmaster android icin mi? Yorumla Rs3169 +1 yıl Screenmaster ios da var mı bilmiyorum ama ios da onun alternarifi greenshot var ama iPhone da var mı bilmiyorum bak bi istersen Yorumla Rs3169 +1 yıl Sadece macos de varmış greenshot da mlsf Yorumla Rs3169 +1 yıl Screenshot pro var iPhone için Yorumla Rs3169 +1 yıl Cloudapp var birde Yorumla Rs3169 +1 yıl Bunlari bir dene istersen olmadi bakarım yine alternatiflerine Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır, boşuna kendini yorma :-)
Ne yapacaksın biri öyle gönderiyorsa sende durmasını istemiyordur
Ses açma ve power tuşuna aynı anda basıp ekran görüntüsü alıyorsun kuzum
Telefonların genelinde ekran kaydı var.. şayet yoksa benzeri program ile işiniz halledilir.
başka telefondan çekebilirsin anca, kendi telefonundan yapaamzsın bir yolu yok
Tecrübe desen var :)
@Projectmachine hahahahhah yapmadım ama böyle bişey :D
Ama bu fikir düşünülmüş 😀
@lolly_gag
Bu nedir ya Allah aşkina bu nedir böyle ya 😍😍😍👏👏👏😍😍😍
Üstsüz video mu attı biri?
Evet
Bende çok basit kaydediliyor, onu hep izlemek için mi kaydedeceksin? Delil amacıyla mı kullanacaksın?
Nasil kaydediliyor
Bakayım benim Watsappa, çok kolay ya, izlemek ićin mi kaydedeceksin? mastürbasyon... on mu yapıyor videoda? Video çok var bende, atabilirim.
Evet izlemek icin nasil yapicam
Zaten izlersin, silinmez, izledin zaten, üstüne dokun sonra sağ üsteki üç noktaya dokun kopyala diyor sonra başka bir yere örneğin Instagrama yapıştır.
Video dolu bende, atarım.
Halettin mi?
Neyin peşindesin abla
OAKSOWQKKSOSKSKOQMSKS
Başka telefondan videoya alıp çek
FBI
Var, başka telefonla ekranın fotoğrafını çek :D
ekran kaydı alırken zaten karşıya da uyarı gider
Başka telefon varsa aç kaydet ona
başka telefondan çekecen😂😂
Mobizen
Olmuyor denedim
Harici ekran alintisi araci indirip deneyebilirsin
Bildigin var mi?
Mobil için screenmaster var Androidde eger wp Web kullanıyorsan windowsun ekran alintisi aracını kullanabilirsin
Biraz eski bir uygulama ama screenshot tile i da deneyebilirsin
Whatsapp web bilgisayar icin degil mi? Ben Iphone kullaniyorum ne yaptiysam olmuyor. Mobilzen denedim o da olmadi. Screenmaster android icin mi?
Screenmaster ios da var mı bilmiyorum ama ios da onun alternarifi greenshot var ama iPhone da var mı bilmiyorum bak bi istersen
Sadece macos de varmış greenshot da mlsf
Screenshot pro var iPhone için
Cloudapp var birde
Bunlari bir dene istersen olmadi bakarım yine alternatiflerine
Niyetin kötü gibi
Ben bşka bi telefondan çekiyorum genelde
mobizen?
Yok maalesef
Yok diye biliyorum denedim
baska bir telefonla resmini cek
başka bir cihazdan fotoğraf çek.
Varrr