Bilgisayarıma windows 7 ultümate 64 bit yükledim. Windows 8 i ve 10 u kaldırmıyor çünkü. Bu windows 7 nin lisans anahtarını kaldırmam gerekiyor, zaten arasam da bulamıyorum anahtarı, kaç tane kod denedim hiçbiri olmadı.
Bu sorunu ortadan nasıl kadırabilirim?
Bu sorunu ortadan nasıl kadırabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Lisans anahtarını by şekilde öğrenebilirsin
Reis tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor bu video
YouTube Windows anahtarı nasıl bulunur yaz çıkar
Buldum zaten sağolasın
Lisans anahtarınımı öğrenmek istedin tam anlayamadım. Anahtarı kaldırırsam deneme sürümüne geçer pc
Geçerli bi anahtar olsa iyi olur ama yok.
Onun yerine lisans anahtarını tamamen ortadan kaldırıp bilgisayarı süresiz sorunsuz kullanabileceğim bi yöntem yok mu?
Windows 7 desteği kaldırıldı. Bu yüzden sorun yaşıyor olabilirsin. Pc özellikleri tam olarak nedir? Windows 10 için performanslı sürümler öevcut onları kullansan daha iyi olurdu. Ben o şekilde kullanıyorum
Benim pc çok eski. Amd 2 gb ekran kartı, 3 gb ram, intel 4 çekirdekli 2.5 ghz işlemci. 500 gb harddisk. Eski olduğu için ağır işlem yapıyor. İlk aldığım zamanki gibi hızlı değil yani.
Nedir o performanslı sürümler
www.fullprogramlarindir.net/...s-10-pro-indir.html
Bunu deneyebilirsin. 1g ram, intel e2180 işlemci ile bunun gibi bir windows 10 sürümü kullanıyordum.
Reis yukarda ati yazacaktım amd yazmışım pardon. 😃
Amd ati aynı zaten sorun yok. Ati amdnin markası
Reis bu verdiğin windows 10 lar orjinal mi? Pek anlamıyorum.
Orjinal windows içerisindeki gereksiz bileşenlerin çıkarılmış hali. Sistemini yoracak olan gereksiz şeyler yok. NtLite ile kaldırılmış olması gerek
Sağolasın. İlk defa duydum bu sürümü. Google da arıyorum çıkmıyor. Sen nası buldun?
Ben bu siteyi hep kullanırım. İçerisinde birçok program, işletim sistemi var. Format için buradan iso indiririm, programlarıda aynı şekilde
Siteyi ben de biliyordum ama einfows 10 un lite sürümünden haberim yoktu. Sen demeseydin hiç haberim olmayacaktı. Ne ayık olabildim, ne de aktif, sosyal olabildim bu hayatta mk. Napıcam bilmiyorum. Mesele bilgisayar değil yani. Neyse sağolasın. Allah a emanetsin.
Lite sürümü senin benim gibi kişiler hazırladığı için duymamış olman normal. Zaten sitedeki adminler kendi cihazlarına kurup deniyorlar bunları, sıkıntı çıkarsa yayınlamıyorlar
Anladım reis sağolasın.
Usta dediğin sürümü indirdim iso dosyası şeklinde. Bunu şimdi pc ye nasıl kurucam.
22h2, 19h2 vardı. Ben 19h2 yi indirdim. Aralarında ne fark var
Usb belleği tak ve rufus programı ile yazdır isoyu
22h2 en son sürüm
Formatı ben çoktan attım bile. şu an kullanıyorum. Sağol yardımın için. Ama 2 tane program çarptı gözüme ne ara indi bilmiyorum yoksa lite ın kendisinde mi vardı bilmiyorum. Birisi StartIsBack.. Diğeri de i harfiyle başayan bi program masaüstündeki simgeleri klasör oluşturup içine alıyor. Kaldırdım.
Ücretsiz olarak da advanced system care, iicleaner ve avastı şndirip kurdum. Sürücü yazılımları zaten lite ın kendisinde var. Bana diyeceğin başka bişey var mı?
Şu an için diyecek başka bir şey yok. Dediğin programlar görüntü amaçlı. StartısBack programını bike silebilirsin. Başlat menüsünü windows 7 gibi yapıyor
Kullanış olarak nasıl? Kasma donma vs. var mı?
Var.. cs 1.6 software modda açıyor ve 800×600 yapmama rağmen kasıyor. Open gl yapamıyorum. Benim bilgisayarın işi bitmiş.
Geçen gün yerel diski okumuyordu, pc yi açamadım, siyah bi ekran geldi hata verdi.. söktüm pc yi harddiskin soketini çıkarıp tekrar taktım düzeldi.
Acaba diyorum içinde bazı parçaları mı değiştirsem? Bu kasma sorunu ekran kartından kaynaklanıyordur. Ekran kartını değiştirsem diyorum ama bu seferde ram da ya da cpu da sıkıntı çıkar. Yeni pc alacak durumum da yok. Yoksa bilgisayarcıya götürüp bakım mı yaptırsam..
Bilmiyorum yani napsam..
Ram 6 gb ya da 4 gb yap. Bu işletim sistemi oyun oynamak için uygun değil maalesef. İçinde birçok bileşen çıkarıldığı için oyun oynamak sıkıntı
Sistemin ram özellikleri nedir? Ram ddr2 mi ddr3 mü, işlemcinin tam modeli
Benim pc 2008 model... gene de iyi dayandı kerata. Casper marka herşeyi, toplama değil yani. İntel core 2.5 ghz 2 quad işlemci, 3 gb ram, 2 gb ati radeon ekran kartı.
O zaman sisteme upgrade gerek. Baya eski bir sistem. Bu şekilde günlük işlerini halledersin sadece, oyun oynamayı unut derim
Nası yaparım upgrade?
Anakartın desteklediği en iyi işlemci, ram takviyesi, ssd eklenirse sistem rahatlar
Tabi ekran kartınıda değiştirmek gerek
Düşünücem. Rami 6 gb a yükselttim.
Slmgr komutunu kullandın mı?
Kullandım hata veriyor benim pc baya değişik
Admin olarak çalıştırıp yapman gerekiyor. Normal cmd açarsan komut çalışmaz
Admin olarak nasıl yapabilirim
Masaüstüne mouse'la sol alta gelip sağ tıklayacaksın. Listeden komut istemi (yönetici) yazacak. Ona basarsan yönetici olarak çalıştırır
Kmspico kur tüm lisansları kaldırıp orjinal yapar
Win7 kodu mu kalır sene 2024
Yok işte. Nasıl yok edebilirim bu kod olayını
Edemezsin fukara
Niye ki vardır mutlaka bş yolu
Fukara denir mi ya ne kadar kötüsün sanki kendisi ultra mega zenginmis gibi