İnternet & Teknoloji Sosyal medyadan aldığınız en ilginç yürüme mesajı neydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor ... Güncellemeler+1 yıl Ya da attığınız mesaj Sosyal medyadan aldığınız en ilginç yürüme mesajı neydi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Selam verip devamını getiremeyenlerden daha ilginci ne olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ”Bu bacaklar hakkinda bazi planlarim var, dinlemek ister miydin?” 0 0 Yorumla
conan-the-librarian Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Güneş ufuktan şimdi doğarYürüyelim arkadaşlar, lay-la lay-lay-lay-lay 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cevap verdiniz mi Yorumla conan-the-librarian +1 yıl beraber yuruduk biz bu yollarda beraber yuruduk buzlu yollarda dedim ben de Yorumla
DulkadirliAslanBey Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Benimle evlenir misin yazmıştı biri 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düğün ne zaman 😂 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 340 cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. almadım :/ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Selam verip devamını getiremeyenlerden daha ilginci ne olabilir
”Bu bacaklar hakkinda bazi planlarim var, dinlemek ister miydin?”
Güneş ufuktan şimdi doğar
Yürüyelim arkadaşlar, lay-la lay-lay-lay-lay
Cevap verdiniz mi
beraber yuruduk biz bu yollarda beraber yuruduk buzlu yollarda dedim ben de
Benimle evlenir misin yazmıştı biri 😅
Düğün ne zaman 😂
Hiç bilmiyorum