Redmi Note 9 kullanıyorum. Arada donuyor tamamen yeniden başlatıyorum , kasıyor ve online oyunlarda sürekli kasma yapıyor. Redmi Note 12 almayı düşünüyorum ama tedirginim.
(Redmi Note 9 u telefoncudan aldım , ama kutusunu ben açtım.)
(Redmi Note 9 u telefoncudan aldım , ama kutusunu ben açtım.)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pro modelleri daha iyi oluyor ama yinede yazılımsal sorunları var bende note 10 pro var
Redmi Note 9 kullaniyorum. Baya donma kasma sorunu. Simdi Redmi Note 12 alcam , o yüzden tedirginim.
Daha ucuz olmasının sebebi sisteminin daha düşük olması zaten 😅 fiyat performans ürünü bunlar illa donmalar olacaktır
Tüm modeller mi böyle. Günde 2 3 kere donuyor. Hiç bı sorunu olmadan kullanan arkadaşlarım da varr
Redmi Note 12 Pro kullanan arkadaşım var gayet memnun eğer normal (programlama falan yoksa) bir kullanıcı isen bence sorun çıkartmaz sana
Programlama nedir tam olarak
Ben yazılım içinde telefonu kullanıyorum baya yük biniyor o yüzden kasma fazla bende onun için söyledim
Ben anlamam öyle şeylerden , tel den çok bı beklentim yok , pubg vb. oyunlarda oynamıyorum. Basit küçük oyunlarda bile kasıyor , instada hikaye izlerken dönüyor felan. Önerin var mı tel için
Cihaz sıkıntılı olabilir o zaman benim yedek telefon kaçak Redmi Note 8 instada falan kasma yok bazı modeller kötü olabiliyor
En iyisi önce kullanan birinden bak reis etrafında illa kullanan vardır ona göre al
Benim aldığımin kutusunu ben açtım ama yüksek ihtimalle daha önce birisi 1 2 ay kullandı onu , jelatin yoktu ve şarj cihazında 1 tane çizik vardı. Telefoncu tanıdık diye bişi demedim bide piyasasin altında aldım 2 sene önce. Arkadaşım telden anlar baya oda Note 12 al sorun olmaz diyo
Yok zaten 9 baya kötülenen bir sürümdü birde zamanla güncellemelerle telefonlar zaten yavaşlatılıyor
Bence alacaksan 12 Pro Al düz versiyon o kadar iyi olmuyor ama almadan önce mutlaka dene birinde
Pro alamam yüksek ihtimalle , vergi inidirmi ile alcam. Redmi 12 ve Note 12 uyuyor. Pro uymuyor. YouTube den incelemelerine baktım iyi diyende kötü diyende var
Reis dediğim gibi bunlar fiyat performans ürünleri başka birinde denemeden alma pişman olabilirsin yoksa
Tamamdır çok teşekkür ederim
Rica ederim
Eski model o
9 u 2 sene önce aldım , şu an 12 veya Note 12 almayı düşünüyorum
13 çıktı
Vergi indirimi alcam , onlar dahil değil
iphone al
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!