Yeni bir hesap açtım. Para kazanma özelliği falan açıldı. Attığım vidyolar ekran kaydında görüldüğü gibi hiç durmadan izleniyor. Bir sürü takipçi geliyor. Fenomenmi oldum nedir bakabilir misiniz?
Not: ekran kaydında ki başlığa kızmayın. Eğitim amacıyla yapılan bir hareket o.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Trendyol teklif gönderdiği zaman olmuşsun demektir.
Trendyol?
@aerolite link paylaşıp ürün tanıtıyorlar. Reklam teklifi yani
Reklamlarını kabul etmesem bile fenomen oluyor muyum teklif gelince
Takipçi sayına da bağlı tabii
👍
Takipçi çok geliyor. Baya hızlı artmaya başladı
Günlük 50 bin üzeri izlenme falan almaya başladı hesap. Birkaç sağlam eğitim vidyosu daha atsam tamamdır
Böyle hesapları takip ediyor trendyol. Belli bi görünüm sayısına ulaşınca reklam teklif ediyormuş.
Bilgi için teşekkür ederim ustad
Rica ederim
Nasıl başardın bunu? Bot hesap olma ihtimali var mı?
Yok. Hayvanlarla ilgili yılların birikimi vardı ben de. Öyle eş dosta bilgi paylaşımı amaçlı birkaç vidyo çektim. 15. Gün baktım tüm vidyolar yüksek izlenmeler aldı. Profesyonel pano vs para kazanma gibi özellikler eklendi heaaba
Hashtag falan kullandın mı peki? Bende reels videolar çekiyorum. Su altı, gidilen yollar, hyperlapse çekimler
Ben anlamıyorum instagramdan inan. İstersen hesaba bakabilirsin. Öyle özensiz tek amacı bilgi paylaşımı olan vidyo attım. Hem konuşmayı bile kendi arkadaşlarım için olduğundan kendi şivemle çektim. Yani İstanbul şivesi iyi biliyorum. Batıda kaldım ama şiveyi bile düzeltmeden attım. Etiket falan kullanmadım yok. Öyle sallama attım vidyoları
İlk defa Instagram hesabı açtım. Şans işte😀
Bence işleri ilerletmelisin dostum. Ek kazanç olur en azından senin için
Zamanında youtube türkiyeye parayı ilk açtığında ciddi rakamlarda para kaldırdım. Evet bu işlerde para var ama sosyal hayatı mahvediyor. Üst düzey Hayvanlar besliyorum. Sanala dalarsam hayvanları ihmal edeceğimden korkuyorum yoksa ileri düzey anlıyorum hayvandan. Pro vidyolar atsam izlenir diye düşünüyorum.
Bemcelerimde youtubeden para kazanma diye bir makale var. Ordan bakarsan instagramda işler o şekilde yürüyorsa baya faydası olabilir