Arkadaşlar whatsapp klasörünün içinde databasses dosyasının icindeki msgstore. db dosyası varmış oradan yukleniyormus nasıl yukleniyor bilen var mı? WhatsApp'ta silinen mesajlar nasıl geri gelir?

Arkadaşlar whatsapp klasörünün içinde databasses dosyasının icindeki msgstore. db dosyası varmış oradan yukleniyormus nasıl yukleniyor bilen var mı? WhatsApp'ta silinen mesajlar nasıl geri gelir?

WhatsApp tüm iletişimimizi yaptığımız uygulama haline geldi. Hal böyle olunca bazen ufacık bir hatada sorunlar yaşayabiliyoruz. Bunların başında da yanlışlıkla mesajları silmek geliyor. Neyse ki geri dönüş mümkün. :)
Bunu 3-4 adımda kolayca yapabilirsiniz ancak yedeklemeniz açık olmalı. Bunun için;
Eğer yedeklemen, yukarıda anlattığım şekilde açık değilse maalesef mesajlarını geri getiremezsin.
Google Drive'da bir sohbet yedeğin varsa:
Bir iCloud yedeğin varsa;
Anlattığım adımları videolardan da izleyerek uygulayabilirsin. :)
Umarım faydalı olmuştur, kolay gelsin. :)
Whatsapı sil ve geri yükle mesaj yedegin bulunuyor mesaj yedegini yükle de hepsi çıkıyor.
Yedekleme açık ise geri getirme imkanın var.
Bunun için;
whatsapp hesabını, masaüstünden kaldır ve tekrar yükle.
Ayarlardan hesabı silme yani.
Ayarlar> Sohbet Ayarları>Konuşmayı yedekleme kısmına bak en son saat kaçta yedekleme yaptığına ve tekrar yedekleme yap.
Whatsappi kaldırdıginda yeni konuşmalar gelsin.
Whatsapp programini komple kaldir, google play ya da apple storedan yeniden indir kur.
Hesabini yeniden etkinlestirdikten sonra"Yazisma gecmisi bulundu!!! Sd kartan tekrar yukle"Gibi bir secenek cikacak. Yukle dediginde oto kayita alinmis butun yazismalar program listesine geri yuklenmis olucak.
Denerim teşekkür ederim;)
Bişey daha sorabilir mıyım whatsapp programının üstünde 2yazıyor 2mesaj var ama tikliyorm mesajlar yok nasıl görüntülenir. biliyorsanız eğer yardım derseniz sevinirim teşekkürlr
Deneme yap. Bilgi islemci ya da yazilimci degilsen databaseten cikaramazsin yazismayi sifrelenir onlar.
Dedigim sekil disinda baska alternatif yok.
Mesajlari tekrar yukledikten sonra bak bakalim o iki yazan ve acilmayan mesaja. Ricalar. .
Yardımcı oldugun için sağol
Sonuc basarili olursa soylede diger arkadaslarda ogrensin.
Onemli degil.
android telefon kullanıyorsan uygulamalardan whatsapı kaldır tekrar indir telefon numaranı girdikten sonra mesajlar bulundu geri yüklensin mi diye soruyor evet diyorsun yükleniyor benim bildigim bu
Cevap
16Cevap
İphone kullanıyorsan İtunes den geri yükleyebiliyorsun sanırım ( Yedekleme yapmadıysan geçmiş olsun )
sildiysen geri programı silip yüklesende fayda etmez :) ben denemiştim silinen hariç diğerleri gelmişti :)
Otomatik yukluyor. yazilimi yeniden yukle.. mesaj yedegi bulundu der..
Whatsappı kaldır tekrar yükle mesaj yedeği bulundu uyarısı alınca geri yükle de bu kadar ama yedek olduğu yerde kalsın
Gelmez boşa zaman kaybi yapma gelir diyende seni kekler :)
yazilimi silip tekrar yukleyin bir umut geri gelir.
Whatsappı siliyorsun sonra tekrar yüklüyorsun mesajlar icloud aracaliğıyla geliyor
Getiremezsin gitti giden bir bardak soguk su iç :))
Mesajların yedeklenme ya da arşivlenmesi açık değilse zor geri getirmen diye biliyorum
Biraz zor hasbel kader gelir belki sil baştan yükle birde
iPhone kullanıyorsan icloud aracılığıyla geri geliyor galibai sil tekrar yükle
Otomatik yukluyor. yazilimi yeniden yukle.. mesaj yedegi bulundu der.
Kimi tehdit edicen:).
Silinen mesajlarin geri gelmesi Bir Papazin musluman olmasi gibi bisey
Geri geleceğini pek sanmıyorum.
2 elham 3 fatiha oku gelir.
Geh bili bilii bili.. dersin..
bek ap programı işini görür de gelir mi meçhul
Felak ve Nas suresini tersten okuyunca geliyormuş.
hhahahh tövbe
Oyle birsey var mı ki
Mesajları yedeklemişsen olur diye biliyorum
Eskiden geri getirilmiyordu
amerikada sistemde kayıtlı :D mail felan at hhaha
Mesaj çağırma büyüsü
Hayalperestsin :D
Hokus pokus yap:)
geri gelmez
geri gelmez
Pisi pisi de gelir..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?