Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar anlamıyorum kötü anlamda mi yazdı düşünüyorum yardimci olun?
Güncellemeler
+1 yıl
yoksa ilgi çekmek adına mı anlamadim ama bence kötü bi niyetle yazdi. yani kötüden kastım görevim bitti işim bitti felan ne yani bu anlayamıyorum hâlâ
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bazen veda ettiğinde de selam verir ayrılırsın. Hoşçakal anlamında kullanılmış olabilir. Yolcudur Abbas bağlasan durmaz. Eyv
tamam da zaten ayrilmisiz ne alaka yani bu hareket anlam veremedim.
Sen de hiç bir şey anlamıyorsun. 🫡 by
Yani diyor ki diğer kızlara bana yazabilirsiniz
@zürazhr ne alaka bırakın alay etmeyi
Alay ettiğim yok
Yemin ederim ki öyle
Ha sana atmışsa mesaj gidiyo mu diye kontrol etmek içindir
Bide fake hesaptan bi bak belki hesabı kapatmayıp seni engellemiştir
@zürazhr baktım yok kapalı çoktan beri 1 aydır kapalı hesabı nasıl mesaj attı kendi kendine bilmiyorum ben atamiyodum
@zürazhr ya bana atmış değil kendi önceden Instagram hesabını kapatmisti. sonra benim hesabımı ikimiz kullaniyoduk yani. ikimizfe de açıktı. işte bi girdim benim hesabımdan kendi kapalı olan hesabına bunu atmış. iyi kötü herneyse bi anlamda atmış onu biliyorum. ama "kapalı hesaplarla iletişime gecilemez" diye bı yazı cikiyo bende. nasıl kendi kendine atmış bilmiyorum
Delinin zoru ya! Niye ayrıldınız siz
@zürazhr eliyle itti :( ben çok sevdim.. son sözüm bile seni seviyorumdu yani
Asker selamı demek ama ne amaçla attığını sadece sen bilebilirsin Çünkü buradaki insanlar onu tanımıyor sen tanıyorsun
işte ben şey diye düşündüm. burada seninle işim bitti kullandım diye mi attı acaba? yoksa bittik biz hoşçakal diye mi anlamadim ki. dün ayrıldık saygı çerçevesinde az önce annesi ile konuştuk. sonra aramayı kapadım instaya girdim bununla karsilastim. bana çok kıydı yani o yüzden ayrıldık. iyi manada aticagini sanmiyorum sizce?
Anlattıklarına göre bana ergen birisi gibi geliyor bence onunla bundan sonra muhatap olma
İlgi çekmek istiyodur
hmmm
@ardaaa4545 ben iyi anlamda yazdığını düşünmüyorum da kötü anlami iste ne olabilir
Biraz geç gördüm kusura bakma, eğlendim bıraktım gibi bişey demek istemiştir bunu dm olarak değilde st şeklinde attıysa büyük ihtimal arkadaşlarına havalı gözükmek için yapmıştır
Askeri selamı gibi duruyor o = yüz 7 = selam veren kol
biliyorum da ne alakaaa iyi bi anlamda yazdığını dusunmuyorum ama kötü anlami da ne olabilie
Kötü anlamı neden olsun? Oyun oynayan ya da yayın izleyen biriyse bunu yapar, normaldir.
Hadi eyvallah demek bu
emin miyiz
Oyle
Saygı duyarım demek. Asker selamı yani saygılıyor
biliyorum da işte ne alaka. çünkü bunu atıp hesabimdan çıkış yapmış. bu ne dedim boş ver dedi. yani bi anlamda atmış bence iyi anlamda yazmadı. ama kötü anlamda ne olabilir ki. o orsp yedi yazmis biri öyle mi yoksa ya
Görev tamamlandı asker demek
biliyorum da bu iyi bisey mi yani? bence iyi anlamda yazmadi. kötü anlamda yazdı ama nasıl kötü bi anlamda olabilir. biri orss7 yazmış. küfür anlamında mi yazdı anlamıyorum yardımcı olur musunuz?
Görev tamam gibi düşün
mala anlatır gibi anlatın da ne görevi onu anlamiyorum. bakın iyi bi anlamda yazdığıni düşünmüyorum ama kötü bi anlami nasıl olabilir işte. o orsp yedi yazmis biri ne yani bu. küfür anlamında mi yazdı anlamadim dedim kendisine. boş ver demisti emoji sadece öylesine felan dedi anlayamadim niyeti neydi?
Iyi anlamda lamn
Selam veren asker emojisi. Bir nevi bu -> 🫡
biliyorum da. yani neden yaptı böyle bise. hani ayrıldık bitti annesiyle konuştum ertesi günü. bi baktım hesabımdan kendi hesabina atmış böyle bi mesahi. sonra cikis yapmış hesabimdan. bu ne dedim. boş ver dedi. o 7 dedi. biliyorum da ne alaka dedim. öylesine dedi boş ver dedi. yani iyi veya kötü bi anlamda attı. ama iyi anlamda olduğunu düşünmüyorum. ama kötü anlamı ne olabilir? kullandim görev bitti felan mi off bilmiyorum sizce?
Özellikle oyunlarda asker selamı anlamına geliyor
tamam da sorumu bi okuyun burdaki anlamı ne
Saygı anlamında kullanılır genelde. Öylesine atmış muhtemelen
ne alaka işte boş ver dedi
orss7 demek istemiş
nasıl yaniii?
asker selamı
biliyorum da. yani neden yaptı böyle bise. hani ayrıldık bitti annesiyle konuştum ertesi günü. bi baktım hesabımdan kendi hesabina atmış böyle bi mesahi. sonra cikis yapmış hesabimdan. bu ne dedim. boş ver dedi. o 7 dedi. biliyorum da ne alaka dedim. öylesine dedi boş ver dedi. yani iyi veya kötü bi anlamda attı. ama iyi anlamda olduğunu düşünmüyorum. ama kötü anlamı ne olabilir? kullandim görev bitti felan mi off bilmiyorum sizce?
Asker selamı görev yerine getirildi anlamında
mala anlatır gibi anlat anlamıyorum ne yani
yani benim hesabımdan kendi kapanmış hesabina atmis ne anlami?
Bilmiyorum görev bitti anlamında yapmış demek ki
görev bitti? harbi kıtım ben
Ne saçmalıyorsun ya
Asker selamı o
Asker selamı
Bilmiyorum çok takma belki öylesine atmıştır