ugreen 20 metre ethernet kablosu alıp vdsl olarak kullansam kabloya yazık etmiş olur muyum bunun yerine daha uyguna bir cat 6 kablosu mu almalıyım?
siz olsaydınız ne yapardınız?
kablonun 20 metresi amazon’da 330 tl daha orta halliler de asağı yukarı 100 tl daha düşük fiyatlarda ama yorumları güzel değil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ev kullanımında orta halli bir cat6 kablosunun ömrü minimum 6-7 yılı bulur. Eğer kabloyu sabitleyip, çok fazla sök tak yapmayacaksan fazla bedel ödemeye gerek yok
ev kullanımı derken şey olacak yanlıs anlaşıldı sanırım bi ucu ankastreye bir ucu da modemin vdsl girişine rj11 ile çakılacak arastırdım boyle oluyormuş hani bu kabloyla denesem sıkıntı olur mu yoksa daha dandik bir şeyle de işimi halledebilir miyim bunu sordum aslında
Ev kullanımı işte :)
Sabitleyeceksin ve bir daha yerinden kolay kolay oynamayacak. Ben olsam bir hamburger bile alınamayacak para için daha kalitesizini almam. Sen kendi imkanlarına göre değerlendir.
ben ev kullanımı derken modem pc arasındaki bağlantıyı diyorsunuz sandım sonuç olarak bu kabloyu alsam düsündüğüm amacta kullanabilirim değil mi?
kullanabilirsin
anladım teşekkür ederim çok sağ olun
20 metre cat7 mi 330, eğer öyleyse al yazık etmiş olmazsın ama yanlışın var o kadar ucuz olamaz
hayır cat 6 330’a buldum linkini atayim hatta www.amazon.com.tr/.../ref=mp_s_a_1_17
Cat 8 çıktı, 6 artık düşük kalır. İhtiyacın olan kaç metreyse 7-8 al. 20 metre Cat 6yı çöp edeceksin
belki benim yanlışım falan vardır benim bildiğim iki ucunu kesip iki kablosunu telefon kutusuna takıp ve rj11 başlığına çakınca kullanılıyor bu kablo ama yanlıs biliyor da olabilirim bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
aradığım hızlar çok değil 100 mbitlik tarifeyi kullanıyorum zaten cat 6 yeterli gelmez mi ki 7-8 bana fazla gibi geldi biraz araştırınca
Bu kablo modem - 5g kutusu - TV ve PC arasındaki bağlantılar için. Bugün 100 yarın 200 yaparsın verim alamazsın. Benimde 100dü hız ona rağmen 7 aldım, 1 ay sonra fiyat farksız 200e çıkardım. 15 metre cat8 olsa alırdım. Her zaman son çıkanı al elindeki cihaz sürekli güncelleniyor ama kablo değişiyor.
illa Flat olsun diyorsan iş yapar ama çokta lüzumu yok teoride ikisi de aynı işlemi yaratıyor ama 100-200 lira çokta önemli değil al dursun