Bilgisayarım asus son bir iki aydır sürekli bilgisayarı açtıktan belli bir sonra ap bağlantısı direkt kopuyor. Wifi yi tekrsr girmek istediğimde wifi tuşu yok, format attırdım Windows 10 ama yine aynı problem

Böyle ve wifi girme yeri yok
Bilgisayarım asus son bir iki aydır sürekli bilgisayarı açtıktan belli bir sonra ap bağlantısı direkt kopuyor. Wifi yi tekrsr girmek istediğimde wifi tuşu yok, format attırdım Windows 10 ama yine aynı problem

Böyle ve wifi girme yeri yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
😂 format atan neden attı? wifi için ise çözememiş. Driver ekranını paylaşır mısın?
Bilgisayar Windows 10 du sonr a 11 e güncelledi ve zamanla yavaşlamaya başladı ve kendi kendine mavi ekran verip kapanıyordu Windows 10 dan sonra kapanma olmadı ama wifi sorunu devam ediyor
11 zaten doğru yüklense zaten problem olmaz, onu da yanlış yapan yapmış
Driver nedir peki
ht tps://m. youtube. com/watch? v=vWs-oU12brE&pp=ygUWd2luZG93cyAxMCB3aWZpIGRyaXZlcg%3D%3D
Driver kaldır usb den tekrar yükle başka çözümü yok gibi
Driverpack diye bir şey var ama o nu mu kaldırayım güncellemeden sonra kurumunu yapmadım , bir de güncelleyen internetten yükledi usb den değil nasıl yaptı bilmiyorum ama
Tavukçu ozan sen misin aynı şeyi Facebooka atmışsın
Sürücüyü silip tekrar yükle
Donanımsal sıkıntı var formatlık değil
Anydesk varsa yardımcı olabilirim
O ne bilmiyorum
Peki bisver o zaman driver kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi
Yok nasıl yapılıyor bilmiyorum driver dediğiniz driverpack mi? Ekranda o var şu an
Net yokmuş anydesk ile nası bağlantı kuracaksın
Ahhxjajs oda doğru lan
Güncelleştirme yap
Kanka hemen haleldim