Bilinmeyen numaraları açmanın ne kadar tehlikeli olduğunun farkındayım. Bugün bana , İran wp numarasından arama geldi. Açmadım.
Sorum şu, artık wp aramaları ilede telefon bilgileri ele geçiriliyormu?
Ve açmamış olmam bir şey değiştirirmii?
Bilinmeyen numaraları açmanın ne kadar tehlikeli olduğunun farkındayım. Bugün bana , İran wp numarasından arama geldi. Açmadım.
Sorum şu, artık wp aramaları ilede telefon bilgileri ele geçiriliyormu?
Ve açmamış olmam bir şey değiştirirmii?
Cevap
10Cevap
Kanka kusura bakma benim dolandırıcı o ya
Numaranın son hanelerini karıştırmış, geldi arapça bir şeyler anlattı, neyse ki reis sağolsun söktük arapçayı konuştuk beraber hallettik bir daha aramayacakmış
AŞLKjafşlaksjklşasdafg
Inan ele gecirilse ciddi bir konusma, tartisma gecerdi ve arti olarak gercekten boyle bir sey olsa gidip sikayet edebilirsin ve kolayca hallolur. O iran numaralari vs. Sacma sapan dolandirici isleri hatta bot bile denilebilir, bana da olmustu engelledim gitti. Bence ciddi bir sey degil yani
Beni de Hindistandan aradılar, Demokratik Kongo Cumhuriyetinden aradılar, Pakistandan aradılar. Nedenini bende bilmiyorum
İran mı? Patlamalar senin telefona bağlı olmasın 😂
Seninki iyiymiş 😄 bana Bangladeş'den, Madagaskar'dan, Moldova'dan ve Makedonya'dan geldi.
benide iranlı kız aramıştı birsürü yabancı ülkeden kızlar arıyor dolandırıcı hep fake
Bana Somali den gelmişti MXBZMCBZNX onlar bot oluyo genellikle
Get contactan baka bilirsin sonra zaten direkt engelle
Herkesi arıyorlar korkma
Türk değilim, Türkiyedede değilim. Numaram çok sayışı kişilerde var
küfür edip engelliyom ben bişi olmaz
Birde bu çıktı banada geliyor wp dan aramalar
Açmayın.. ..
Korkulacak bir şey değil hiçbir şey yapamazlar
Açma telefona virüs kaptırırsın
Bende de hep oluyo yaa
Bununla bilgin ele geçmez.
Bu sıralar yapancı numaralar çok arıyor beni
irandan uzak dur
Bişey olmaz, engelle
çok geliyor
Engel bas
Engel at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Sevgili Kardeşim,
İsmin yazmadığından ve yaşın benden ufak olduğundan böyle hitap ettim, kusura bakma lütfen.
Whatsapp üzerinden arayan, mesaj atan yabancı numaralar son zamanlarda çoğaldı. Numarayı bloklarsın olur biter, senin telefon bilgilerini nasıl ele geçirecek Allah aşkına, sen rahat ol, karşı tarafla muhatap olma, blokla gitsin, sonra Murat abi demişti dersin :)
Sevgiler
Murat Erdör
Cevabınız için teşekkürler. Bugün yeni bir şey yaşadım. Durduk yere microsoft giriş
kodu gönderildi banaBunun nedeni ne ola bilir?